kereső által nem indexelt tartalmak

nevergone képe

Sziasztok!

Most frissítek egy oldalt Drupal 5-ről a 6-os verzióra. Az oldalt eredetileg nem én készítettem, szóval sok részletet nem ismerek az "előéletéről", de azt megtudtam, hogy régen "próbálgattak rajta dolgokat".
A frissítés sikeresen lezajlott, viszont a kereső indexelésénél az oldal felétől elkezd hibaüzeneteteket kiszórni a naplóba, és eljut addig, hogy a végén már csak egy tartalom marad, amelyet nem tud leindexelni, persze a hibaüzenetek azóta is szépen is gyűlnek a naplóban. Bár a kereső nem olyan fontos, de ez szerintem a későbbiekben is okozhat gondokat, ezért szeretném ezt az egy tartalmat megkeresni az adatbázisban, hogy javíthassam.
Valamilyen módon le lehetne kérdezni, hogy melyik tartalom nem volt még indexelve? A search_dataset tábla reindex mezőjére gondoltam, de az mindenhol 0.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

kinyomoztam, mert oldalanként töröltem minden tartalmat és felhasználót az oldalról, majd a taxonómia szótárait is (a hibaüzenet erre vonatkozott), majd mikor már a Drupal szerint teljesen üres volt az oldal, a node és a node_revisions adattáblákban még maradt adat.
Ennyit a kísérletező kedvű felhasználókról, ezeket a "maradékokat" törölve az adatbázisból megszűnt a hibaüzenet, és a kereső indexelője is sikeresen lefutott.

0
0
Den képe

a version infót össze kellene kötni az eredeti node-al. Aztán ha a node törlésre kerül, akkor nem marad szemét a version táblában...

0
0
york képe

http://api.drupal.org/api/function/node_delete/6
^ itt latszik, hogy a verzio infokat is torli, persze a beta meg gamma modulok tudnak cifrasagokat muvelni...

0
0
Den képe

és épp a jelek szerint, nem mindig működik.

Az idegen kulcs pedig pont erre van: db konzisztencia.

0
0