Keresés és mezők

Zsanna képe

Helló!

Speciális keresést szeretnék létrehozni. CCK-el létrehoztam mezőket az OG-hoz,és hozzáadtam egy Locationt is. Szeretnék olyan keresést létrehozni ami csak Location és az általam megadott megadott mezők alapján keres, ezt kiválasztható és beírható formmal is (pl. országot kiválaszthatja, várost be kell írnia(Location), csoport fajtáját(általam írt mező) kiválaszthatja).
A Location table elég szépen kilistázta és örülök, hogy hozzá tudtam adni mezőket, és betűrendbe szedi, de olyan adatmennyiségre számítok, amihez muszáj a kereső.

Átnézegettem a sima keresőmodult, taxonomy-t, igazából azt hiszem nem olyan amit szeretnék. Bár Content type-ra leszűkíthető de itt ez kevés.

Köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
aboros képe

saját modulra lesz szükséged, ami előállítja az űrlapot és az eredménylistát. (vagy módosítja a core keresés űrlapot. de én inkább erre egy saját keresés oldalt csinálnék)
nézd meg a pi drupal orgon a page_example.module -t és a formAPI leírásokat.

0
0

-
clear: both;

Pasqualle képe

kicsit szetesett az oldal cime..
http://api.drupal.org

0
0
Zsanna képe

Az OG-nak a kilistázásnál van mód keresésre, de ez csak a csoport megadott nevére keres rá alapból. Gondoltam rá, hogy esetleg itt átírnám h melyik fieldben keressen és ide beillesztenék egy plusz keresést. Ha kicsit jobban tudnék php-ül talán menne is. :)
Mindenesetre megnézegetem. Köszönöm.

0
0
Pasqualle képe

nem ismerem a Location modult ezert nem tudom a problema reszleteit.

de nem egy views-al letrehozott listara plusz egy filterre lenne csak szukseg?

0
0
Zsanna képe

Néztem a views-t. A Locationt alapból hozzáadja, talán azzal nincs gond, de a megírt CCK-s field-et hogy adom hozzá, hogy ott keressen?
Meg ugye jó lenne ha a field és a hely(Location) együtt is megadható lenne a keresésnél.

0
0
Zsanna képe

Közben rájöttem! :D
A csoportok kilistázásánál kellett beállítanom a filtert így automatikusan hozzáadta a kereséseket. :)
Köszönöm a segítséget! :)

0
0