Különböző nyelveken beküldött szavazás, hibásan jelenik meg a poll oldalon!

vikicica22 képe

Hello mindenki!

A Drupal alap szavazó modult használom a szavazáshoz, és ha beküldök egy szavazást magyar nyelven majd utána egy másik szavazást angol nyelven, akkor a www.valami.hu/hu/poll oldalon a magyar szavazás megjeleni, de ha átkapcsolok az angol oldalra, www.valami.hu/en/poll akkor az angolnál a magyar és az angol szavazás is megjelenik.

Több szavazást is tettem a magyarba és az angolba is, de a magyar oldalon normálisan működik, viszont az angolnál már nem.

Valaki találkozott már ezzel a hibával?

Üdv.: Viki

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
vikicica22 képe

megoldást az utókor számára:

/modules/poll/poll.pages.inc

function poll_page() {
// List all polls.
+ global $language;
+ $langcode = $langcode ? $langcode : $language->language;
- $sql = db_rewrite_sql("SELECT n.nid, n.title, p.active, n.created, SUM(c.chvotes) AS votes FROM {node} n INNER JOIN {poll} p ON n.nid = p.nid INNER JOIN {poll_choices} c ON n.nid = c.nid WHERE n.status = 1 GROUP BY n.nid, n.title, p.active, n.created ORDER BY n.created DESC");
+ $sql = db_rewrite_sql("SELECT n.nid, n.title, p.active, n.created, SUM(c.chvotes) AS votes FROM {node} n INNER JOIN {poll} p ON n.nid = p.nid INNER JOIN {poll_choices} c ON n.tnid = c.nid WHERE n.status = 1 and n.language = '" . $langcode . "' GROUP BY n.nid, n.title, p.active, n.created ORDER BY n.created DESC");
0
0
nevergone képe

Ez igazából nem megoldás. Még akkor is, ha annak tűnik. Gyakorlatilag az alaprendszerben áthekkeltél valamit (issue nincs?), szerintem akkor már egy egyedi modul jobb lenne.

0
0