Képkezelés a legegyszerűbben egy magazinhoz, de mivel?

Kocsis Kata képe

Szeretnék olyan nézeteket gyártani az online magazinhoz, amelyekben thumbnail képek is szerepelnek a lead és a cím mellett. Amikor ráklikkelek a cikkre, akkor a content részben ugyanezt a képet szeretném nagyobban is látni, valahol a szövegben. (Az is elképzelhető, hogy egy cikkhez több képet is rendelnék a későbbiekben.)

Image Assist-tel elértem ezt egy képpel, de nem tudtam például a kép és a szöveg közötti távolságot beállítani, keretet adni a képhez, stb., pedig én ilyen pofásan szeretném a képeimet beszúrni...

Tehát a tartalom bizonyos pontjaira képeket szeretnék beszúrni, amelyek közül egy látszana a view-imban (a különböző view-khoz különböző képméret tartozhatna, legalább két típust szeretnék, egy sűrűbbet kisebb képekkel, és egy ritkábbat nagyobbakkal).

Mi kell ehhez minimálisan? Wysiwyg feltétlenül szükséges? Nem sikerült rájönnöm, hogy a Wysywyg API-val (+TinyMCE illetve +CKEditor) megszerkesztett tartalom végül is milyen viszonyban van azzal, ami a végén megjelenik. Például a fonttípus nem érvényesült, eltűnt az Összefoglaló beolvasztása gomb, ilyesmik.

Nem írom le, mi mindennel próbálkoztam, de teljesen összezavarodtam a rengeteg lehetőség között (imagefield-től, imagecachen át a fent említettekig).

Szóval SEGÍTSÉG!!!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szt képe

Ezt nézd meg egyszer, sokminden megvilágosodik: http://drupal.hu/hirek/20090301/14-budapesti-dug-vide%C3%B3n
Ebben a videóban láthatod, hogy hogyan kell belőni a működést.
Hogy a végén milyen kinézetet szeretnél (távolságok, keretek stb.), az már egy másik tészta: sminkelni kell.

0
0