IMCE - nem működik a feltöltés

Pál úr képe

Üdv,

kezdek beleőszülni.

Tehát van egy kódbázis, használja 2 oldal, mindegyik külön-külön adatbázissal. Az egyik (nevezzük egyszerűség kedvéért "A"-nak) és a másik (nevezzük "B"-nek) is használná a TinyTinyMCE + IMCE párost. "A"-nál a fájlrendszer beállításainál a "Fájlrendszer könyvtára: "sites/_A_/files", a "B"-nél "sites/_B_/files". Mind a két könyvtár létezik a fájlrendszerben, és mind a kettőnek a jogosultsága user:apache, a kódbázis index.php-ja apache group-pal fut. Ja, és mind a két site-on enegdélyezve van a fájlfeltöltés.

Ezekután az "A" portálon pl. az írás beküldésekor betöltődik a TinyMCE, elindítom az IMCE-t, és hiába kattintok a "Feltötlés"-re, nem jön fel a fájlfeltöltő ablakocska, másrészt az "A" alatti semelyik könyvtárba nem tudok bemenni, azokat a könyvtárakat nem tudom listázni. A "B"-nél mindez jól működik.

Mi lehet ezután a hiba?

Köszönöm,
P.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Pál úr képe

http://drupal.org/node/325617
(egyébként egyelőre a javasolt megoldás nem oldja meg a problémát...)

0
0
Pál úr képe

A megoldás a következő volt: nem volt ugyanaz (valamilyen ismeretlen okból) a webszerveren a files könyvtár (és a kiválasztott alkönyvtár) valamit a drupal/index.php tulajdonosa. A javítás megoldotta a problémát is.

0
0