Imagefield probléma? Segítség

zimbo képe

Sziasztok!

Van egy Übercarttal készült oldal, ahol imagefield-el képeket lehet feltölteni az egyes termékekhez.

Még nem volt használatban, mert új az oldal, csak egy default kép volt betéve a termékekhez, de a lényeg, hogy minden működött.

Ezután az oldal elköltözött a végeleges tárhelyre a végleges domainre. Ekkor még nem tapasztaltam hibát, de mikor feltettem a webform modult észrevettem egy hibaüzenetet, amit aztán csak úgy sikerült eltüntetni, hogy kikapcsoltam a kép támogatást, illetve az imagecache+ imagefield modulokat.

Ez van most az éles oldalon, de feltettem egy sub domainre az egészet egy másolt adatbázissal, hogy abban próbáljam megoldani ezt a problémát.

Itt visszakapcsoltam az imagefield modult, és ezeket kapom:

# user warning: Unknown column 'delta' in 'field list' query: SELECT vid AS _vid, delta as _delta, nid AS _nid, field_image_cache_fid AS fid, field_image_cache_list AS list, field_image_cache_data AS data FROM content_field_image_cache WHERE vid IN (11,12,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55) ORDER BY _nid ASC, _delta ASC in /home/zimbo/domains/pipapizzeria.hu/public_html/teszt/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field_multiple.inc on line 170.

# user warning: Unknown column 'delta' in 'order clause' query: SELECT * FROM content_field_image_cache WHERE vid = 12 ORDER BY delta in /home/zimbo/domains/pipapizzeria.hu/public_html/teszt/sites/all/modules/cck/content.module on line 993.

Például itt: http://teszt.pipapizzeria.hu/pizzak

Tudna valaki segíteni, hogy mi ez a jelenség? Hol rontottam el? Illetve hogyan tudnám kijavítani a hibát?

Előre is köszönöm a segítséget!

Drupal verzió: