IE9 GPU cache helyett CPU cache a gyenge viedókártyák miatt

herb képe

Sziasztok!

Az IE9 új, GPU-ban történő gyorsítótárazása miatt a gyengébb videókártyával szerelt gépeknél a Drupal oldalaim a videokártyák a működését.

A Drupal sminkjeim, moduljaim sok css-t, js-t használnak, de a kifejlesztett szolgáltatásaimból nem vagyok hajlandó visszavenni az IE miatt. Természetesen a teljesítményre figyelve minden akkor tölt be, amikor kell. A css-ek, js-ek ahol lehet szépen modulokra vannak bontva, stb.

A IE internetbeállítások/speciális ablakban van ugyan lehetőség arra, hogy visszaadja a felhasználó a böngésző gyorsítótárát a CPU-nak: "szoftveres feldolgozás a GPU helyett" kipipálva. Ekkor megoldódik a probléma, a gyenge videokártyával is szépen működik az oldal. Ezzel csak az a bajom, hogy a felhasználók aligha fogják kitalálni, hogy mit, miért és hol kell átállítani, mivel az IE9 alapbeállításként a GPU-t használja gyorsítótárazásra. (maximum ha már a sokadik weboldalnál omlik össze a monitor, kezd csak el a saját gépére gyanakodni).

Olvastam azt is, hogy az IE9 detektálja, hogyha a gép videókártyája nem kompatibilis ezzel a funkcióval és akkor automatikusan beállítja a CPU-s cache-t, de ez csak akkor történik meg, ha gyakorlatilag 0 a videokártya memóriája.

Szóval tudtok -e bármilyen html head paraméterről, js-ről, amivel ezt a kiszolgáló oldalról be lehet állítani??? A Google most nem volt a barátom :-(

Üdv.,
Herb

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
herb képe

A mondat helyesen:
Az IE9 új, GPU-ban történő gyorsítótárazása miatt a gyengébb videókártyával szerelt gépeknél a Drupal oldalaim a videokártyákat leállítják - "A képernyőillesztő nem válaszolt" hibaüzenet.

Herb

0
0

herb
---------------------
Herbály Autó Kft.
www.thulearuhaz.hu