i18n - csak engedélyezett nyelvekre lehessen fordítani

eMeLA képe

Három nyelv van a Nyelvek lapon, angol, magyar, német. A magyar alapértelmezett , a német engedélyezett, az angol nem engedélyezett.

A node Fordítás lapján mindhárom nyel szerepel. Azt szeretném, ha csak a magyar és a német szerepeljen. Nem sikerült rájönnöm, hogy hol lehet ezt beállítani. Tud valaki segíteni ?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Pasqualle képe

Ugy erzem ez nem fog menni. Az angol nyelvet torolni nem lehet es jogosultsag a nyelvekhez nem letezik.

ugyhogy csak sajat modullal. nem tudok rola, hogy letezne ilyen modul..

0
0
Balogh Zoltán képe

Amikor a modult fordítottam, rémlik egy kapcsoló, hogy az összes nyelv, illetve csak az engedélyezett nyelvekre lehessen fordítani. Meg is kerestem a http://forditas.mindworks.hu -n, ilyen szöveg alatt fut: Extended language support

If enabled, all defined languages will be allowed for this content type in addition to only enabled ones. This is useful to have more languages for content than for the interface.

Lehet, hogy ez van Neked bekapcsolva. Keress rá az Extended language support szövegre a modulban, hogy ez hol van, de valahol az admin felületen ugye :D

0
0
eMeLA képe

Van ilyen, a tartalomtípus beállítólapjának Általános beállítások csoportjának végén. Csakhogy hiába kapcsolgatom, rá se bakkant.

Extended language support:

Normal - All enabled languages will be allowed.
Extended - All defined languages will be allowed.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

Balogh Zoltán képe

Pedig tuti, hogy valahol itt lesz a kutya elásva, mert ez a kapcsoló elvileg pont erre való. Kérjünk rá egy guru request-et, mert én csak lefordítottam a modult, de lényegi működését tekintve nem vagyok kompetens.

0
0
Pasqualle képe

a szoveg leirasabol az az erzesem, hogy ez a kapcsolo az i18n D5-os verziojabol maradt meg, mivel a forditas funkciot mar a core vegzi, ahol alapbol minden nyelv forditasa engedelyezett. Szoval ennek a kapcsolonak pont a forditottja kellene ami letilt par nyelvet, nem pedig engedelyez.

egy support request az i18n issue queue-ba es Jose megoldja nektek..

0
0
eMeLA képe

És olyat lehet valahogy, hogy ne csak egy jelet lehessen a térképre rakni, hanem vonalat, kört....

A "Build a GMap macro"-t megtaláltam, de azzal meg az a bajom, hogy visszafele nem működik a dolog, vagyis a Textarea-ba beírt makró nem jelenik meg a fenti térképen !?

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

Pasqualle képe

csak ezt a kerdest ugye nem az i18n temahoz akartad irni

0
0
Balogh Zoltán képe

Hja, ez egy picit mellészállt kérdés, hangyányit offtopik :D :D

0
0