A hozzászólás dobozok

Salieri2 képe

Szóval szeretnék egy olyasmi hozzászólás/fórum rendszert kialakítani mint http://www.xboxklub.hu/360audio ezen az oldalon is látható. Kaptam a megfejtést, hogy melyik fájlokat kell szerkeszteni, de nem igazán értek még a drupalhoz mert most tértem át egy másik tartalom kezelő rendszerről. Szóval nem tudom valaki tudnae segíteni, hogy mien kódokat hova írjak esetleg töröljek ahhoz, hogy a hozzászólások ugyan így nézzenek ki mint a linkelt oldalon.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
sgabe képe

A sminkedben van egy comment.tpl.php fájlod, ennek használatával tudod megváltoztatni a hozzászólások megjelenését. Ehhez leginkább html+css ismeretek szükségesek, szóval attól tartok inkább a Weblabor közösségének segítségére van szükséged, mint a miénkre.

0
0
eMeLA képe

Alapvetően a sminked comment.tpl.php fájlját kell úgy alakítanod, hogy a példában látható módon nézzen ki (itt az egyes hozzászólások kinézetét lehet megadni). Lehet még módosítani a node-forum.tpl.php-t (ez maga a forum node kinézetét adja, duplcsík feletti rész), de az nagyjából alapból ilyen.

(ha alap sminket használsz, akkor először készíts egy másolatot, és azt szerkeszd)

Ezek után ez már HTML+CSS kérdése mit hozol ki a dologból.

(szerk: hogy én milyen lassan gépelek :)

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

Salieri2 képe

Köszönöm a válaszokat. HTML + CSS-eses dolgok az oké. Sok templatét csináltam a joomlára. De mostmár próbálom magamtól ezt megcsinálni nem a tejbepapit várni. :P

0
0
xdrupi képe

Sziasztok!

Nem pontosan ide illik, de ezért külön topicot nyitni kár volna. Hogyan lehet a cikkhez hozzászólóját "Anonyimous" helyett annak nevezni, amit a látogató adott. Tehát hogy saját nevén jelenjen meg a hozzászólása úgy, hogy nincs regisztrálva.

És emellett azt is szeretném megcsinálni, hogy a hozzászólásnak ne legyen tárgya/címe, mert az én esetemben az teljesen felesleges.

Szóval, mint ahogy az Axel Springeres lapoknál meg még rengeteg helyen működik:
http://baon.hu/cikk_hozzaszolas/203531

A formban csak a hozzászóló nevét és a szöveget kéri a tárgy és hozzászólás helyett.

Köszönöm!

0
0
gergely képe

nyugodtan nyiss neki uj temat. es nem kar erte, nem nalad tarolodik az adatbazis :)

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.