Hiba a drupal.hu weblapon

venis képe

Üdv.

A drupal.hu nem működik sem explorerben sem firefox-ban.
Mind a két böngésző összeomlik és leáll.
Nem tudom mi lehet a baj de eddig más weblapnál ilyet nem tapasztaltam.
További szép napot.

Ja a forum az működik.

Fórum: 
Molesz képe

A hiba az ön készülékében van.

0
0
venis képe

És mi?
semmilyen más weboldalnál nem csinál ilyet.
Ja és két oprendszeren próbáltam.

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

squid képe

Nálam is van ilyen probléma valószinű, hogy a http://www.ustream.tv miatt. Amióta letiltottam adblock-al azóta jó, max innen nem nézek videót.

0
0
asrob képe

a hiba az ön készülékében van. Chakra + Firefox 3.5.5 és semmi gond a főoldallal.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

zolti képe

Crunchbang + Firefox 3.0.15
Semmi gond.

0
0
dj képe

ide kell írni akinek nincs gondja a drupal.hu-val?
+1 :)

0
0

Üdv!
Dudás József

gyurex képe

Iceweasel/3.0.14

0
0
Paal képe

Vista

  • FF-3.5.5
  • IE7
  • Chrome 4.0

Nokia E71/Opera Mini 4 (mondjuk itt nem tölti be a videókat)

Teljesen jól jelenik meg mindben.

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

Pasqualle képe

Firefox 3.6b4 +1

de megneztem masik 3 bongeszovel is, az oldal mukodik. egyedul IE-vel vannak video gondok. IE7 abszolut nem jeleniti meg a sorozes videot, a ustrem-et meg csak tekeri de nem tudja betolteni..

0
0
dj képe

Linux:
- FF 3.0.15 OK
- Opera 9.64 OK
- Konqueror 4.2.2 OK

Win XP:
- FF 3.0.13 OK
- IE7 7.0.5730.13 OK videó gondokkal, mint Pasquallenél

0
0

Üdv!
Dudás József

aboros képe

safari 4 - ok
firefox 3.5.5 - ok (kicsit teker, de ok)
chrome 4.0.249.12 - ok

nálad lesz a hiba.

0
0

-
clear: both;

sgabe képe

Windows 7 RC

  • Firefox 3.5.5 - check
  • IE 8 - check
  • Safari 4.0.3 - check
  • Chrome 3.0.195.33 - check
  • Opera 10.10 - check

Ubuntun nem néztem most meg, de biztos megy...

0
0
venis képe

Meg van a hiba oka bár ezt eddig senki nem irta fel azért én leírom.A flash legujjabb változata (10-es) hibás.Amikor visszatettem a 9-es verziót akkor gond nélkül ment az oldal.

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

sgabe képe

Nálam a 10.1.51.45 verzió volt/van fent Flash Playerből és semmilyen problémát nem tapasztaltam.

0
0
nemetivilmos képe

Tudom, hogy kicsit régebbi a téma, mégsem tudom megállni, hogy leírjam. A böngészőknek és a velük együttműködő egyéb progiknak van egy jellegzetes tulajdonságuk, amit mindannyian tudunk. Ez pedig hogy automatikusan frissülhetnek, letöltődnek, ha engedjük. Mit jelent ez a gyakorlatban. Beülsz otthon a jól megszokott új autódba és mire beértél már ki is cserélték az újabb upgrade típusra, ahol látszólag minden ugyan olyan mint amivel elindultál, csak valahogy a fék egy kicsit másképp fog. Estére meg esett egy kis ónos eső.

Miért írom ezt ? Az üzemeltetési mód, a karbantartás, takarítás minden op rendszernél lényeges szerintem. A Windows registry-je tele van egy csomó felesleges dologgal. Az oldal letöltődések is történhetnek hibásan. Nekem nemrég volt egy fura jelenségem amit elég nehezen fejtettem meg. Az egyik drupalos oldal nálam mindkét gépen jó volt, máshol meg nem. Elővettem egy üres winyót, felraktam egy szűz XP-t és láss csodát a hiba nálam is láthatóvá vált. Letakarítottam az XP-s gépeimet, leporoltam a registry-t egy nem ingyenes szoftverrel, és láss csodát, előállt a hiba, amit azután már lehetett javítani.

Előfordulhat olyan, hogy egy frissítés rosszul meg végbe és annak látom a kárát. Szóval előállhat káosz, és ha másoknál nem látható, vagy egy tiszta telepítés esetén nem jelentkezik, akkor bizony nem sikereült a jármű upgrade és másképp fog a fék.

Tanulság és tapasztalat. Én, ha lehet minden frissítést és automatikát kikapcsolok, ha lehet. Ha olyan szoftvert találok, ahol ez nem állítható azt nem használom. Elnézést nem a farok csóválja a kutyát, a tudtomon kívül, ha ez lehetséges ne történjen lényeges dolog. Ez persze néha nehéz kérdés. Ha megoldható a telepítést rendszergazda jogosítványhoz kötöm és magamnak is készítek egy fiókot ahol egy csomó mindent letiltok. Ezen felül nem árt még egy vírus és hasonló védelem sem, a csodák miatt.

0
0

Németi Vilmos - méregzöld kezdő Drupal-os

nevergone képe

Ne haragudj, de nem értem az írásod lényegét, és azt, hogy milyen módon kapcsolódik a drupal.hu-hoz, vagy magához a Drupalhoz.

0
0
nemetivilmos képe

Kedves István először is fontos, hogy nem akarok semmilyen vitadélutánt nyitni. Azt gondolom, hogy nem kell a gondolataim mögött semmit sem keresni, egyszerűen leírtam a tapasztalataimat. Fontos, hogy én az alap jelenségre akartam írni, ami a nyitó bejegyzés volt. A drupálhoz, drupal.hu-hoz meg szerintem úgy kapcsolódik, hogy valamilyen böngészővel nézed, és lehet klf. op rendszered. Windows, Linux, stb. Én Windows tapasztalatokat írtam le amelyek való igaz általánosak. Ezt természetesen lehet kifogásként felhozni, ha így érted igazad is van. Ha úgy gondoljátok zavaró a bejegyzés itt, akkor kérlek szedjétek ki mert, másokat félrevezetni, nem szeretnék.

Köszönöm hogy szóltál.

0
0

Németi Vilmos - méregzöld kezdő Drupal-os

d0r0ttya képe

Használj te is szabad szoftvert! :)

0
0
zolti képe

Nincs ez másképp Linux alatt sem, én itthon csak letölteni engedem a frissítéseket, de telepíteni csak 1-2 havonta szoktam egy backup után manuálisan.

A témának tényleg semmi köze a Drupálhoz, de a tapasztalatcsere nem árt senkinek sem.

0
0
aboros képe

mindennek mindig engedem, hogy automatikusan letöltsön/telepítsen frissítést, amikor ilyen történik úgyis kérni fogja a root jelszavamat, anélkül ugyanis semmilyen telepítés nem fog lefutni.

még soha egyetlen egyszer nem volt olyan, hogy egy frissítés tönkretett volna bármit is. jade, tényleg, a snow leopard sajnos megette a cisco kliensemet, de ezt leszámítva soha nem volt még frissítésből származó gondom.

a szűz xpre meg most mit mondjak.. kilenc éves operációs rendszertől szerintem szép, hogy egyátalán felmegy egy mai gépre. :)

0
0

-
clear: both;

zolti képe

Hát a szüleimnek 64bites Ubuntut raktam, ott is úgy állítottam be, hogy csak letöltse és én mikor ott voltam lefrissítettem. Egyszer egy frissítés után betölt az X de nincs egér panel semmi, kellet neki egy függőség aminek a neve el volt írva és mindenáron azt kereste. A végén se aptitude se apt nem ment. Megpróbáltam frissíteni 9.10 béta-ra az se ment.

Nekem itthon 32bites Chrunchbang van 8.10-es alapokon ezzel sosem volt gondom, de azóta mindig mentek.
Na meg általában csak suspend-el lépek ki és baromira zavart amikor kérte ,hogy indítsam újra egy frissítés után. Most meg nem kiabál minden másnap, hogy frissítések érhetők el nyugodtan dolgozhatok. Amikor meg kedvem van akkor frissítek aztán reboot. Nekem így kényelmesebb.

0
0