Helyszín modul

slampy képe

Sziasztok,

Egy bizonyos tartalom típushoz szeretnék helyszín információkat hozzákötni, úgy hogy egy helyszínt csak egyszer kelljen felvinnem.

Valamilyen szinten taxonomy-val szeretném megoldani a problémát, hogy könnyen ki lessen listázni az egy adott helyszínen történt eseményeket.
A probléma az, ha taxonomy-val csinálom akkor a listázáskor nem tudok plusz információkat megjeleníteni és én meg szeretném jelentetni a helyszín információt is, esetleg egy térképet (Google Maps).

Van erre ötletetek?

Egy könyebb kérdés: Nem tudjátok támogatott-e már a Views (Drupal 5.x) migráció (Drupal 6.x)-re?

Köszi!

Drupal verzió: 
Illyés Edit képe

Ha plusz információkkal szeretnéd a kategóriát bővíteni, akkor kategória helyett node-ra lesz szükséged, amit CCK modul segítségével tudsz kialakítani, és node reference mezőként tudod hozzárendelni a besorolandó tartalmaidat.

Views migráció lényegében nem támogatott, és valószínűleg nem is lesz. A 6-os Views megtalálja a régi nézeteket, de jóformán csak a cím migrációja sikeres, a többi összetevőt többnyire újra kell kattintgatni. Nem olyan nagy ügy újrakészíteni akár több tucat nézetet, úgyhogy csak emiatt nem érdemes várni az upgrade-del.

0
0