Hasábosítás!

hilycou képe

A Drupál 6.2-t használom nagy megelégedéssel. Ugyan mint alant látszani fog über luser vagyok, de el döcögök. A http://hazateresradio.hu portált szerkesztem vele. A NewsFlash sminket használom ami nagyon kényelmes jól használható smink. Viszont a következőt nem tudom megoldani rajta (többi sminken sem tudtam), hogy ne csak egymás alatt sorakozzanak a hírek a főoldalon, hanem a fő oldal több hasábos legyen. Pl: vezér cikk felül alatta a többi hír 2-3 hasábon. Előre köszönöm a segítséget. címem: [email protected]

Drupal verzió: 
Fórum: 
balagan képe

Panels modul csodákra képes.

0
0
hilycou képe

A NewsFlash smink kérte is ezt a modult, de nem tudtam fel telepíteni. Vagyis fel raktam a modulok közé és semmi sem történt. Nem jött fel a modulok oldalán.

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]

balagan képe

Én is elég kezdő vagyok még, úgyhogy nem biztos, hogy érdemben tudok segíteni. (Vak vezet világtalant :) ) Azért ha a /sites/all/modules könyvtárba bemásolod, biztosan meg kéne jelenni a modulok oldalon. Miután ezt megtetted, már nem kérte tovább a newsFlash?

0
0
hilycou képe

Sikerült a Panels modult felrakni. Kért még egy rakat modult. Mind fel is raktam sorjában de a Jquery_ui modul hibát okoz.
A hiba jelzés a következő:
The jQuery UI plugin is missing. Download and extract it to your jquery_ui module directory. (Jelenleg használatban: jQuery UI Not found)
Mit tegyek?

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]

balagan képe

Szerintem a panels-nak csak Chaos Tools-ra van szüksége. Nem tudom, hogy jött ide a jQuery UI. Mondjuk én 7-es drupalt néztem, de akkor is.

0
0
Balogh Zoltán képe

olvasd el és értelmezd a Jquery_ui modulhoz mellékelt README.txt állományt, vagy akár azt a konkrét hibaüzenetet, amit kaptál. Mintha valamit még le kéne tölteni, nem? Legalábbis ezt sugallja az, hogy: The jQuery UI plugin is missing. Download and extract it to your jquery_ui module directory.

0
0