Gyakorlott kisegítőt keresek

BelaPatkai képe

Gyakorlott kisegítő munkatársat keresek finnországi munkához (modulok, sminkek és időnként integráció). A következő 1-2 hónapban csak pár tucat náhány órás speciális feladatról lenne szó, nehezebb feladatok hatékony megoldásáról, de még az ősszel várható nagyobb munka is amire külön szerződést köthetnénk. Utazni valószínűleg egyátalán nem szükséges, bár később lehetséges. Szerződés és számla fontos, az órabér gyakorlott és megfelelő referenciával rendelkezőknek 20 Euró, fizetés havonta bankátutalással.

Drupal verzió: 
Gonda János képe

Nem kevés az? Magyar órabérnek sem sok, ha gyakorlott referenciával rendelkező céget és nem gyakornokot keresel :-)

A teljesítés helyén kell fizetni az áfát. Az ebből lejön? +az adó a könyvelő és a király bére no meg a füstadó... No meg a nehezebb feladat hatékony megoldása is képlékeny megfogalmazás. Én még utólag sem tudom megmondani, hogy a feladat volt nagy, vagy a hatékonyság kicsi.:D

0
0

Gonda János

BelaPatkai képe

Ha jól értelek akkor nem szeretnél jelentkezni :)

20 Euró+Áfáról van szó.

0
0
Gonda János képe

Nem jól érted:D
:De a mérőszámokat egy munkáért órában nem tudom értelmezni. Feladat=díj nálam ez a mérőszám.
Amennyit ma fórumoztam azért kaphatnék 80 €-t. Remélem ért is valakinek ennyit, ha tudtam segíteni.

0
0

Gonda János

BelaPatkai képe

Mivel az első néhány héten vagy hónapban mindenféle néhány órás feladatokról van szó egy félig kész projektben ezért úgy gondoltam, hogy minden egyes jóldefiniált feladatot emaileben leírok, a munkatárssal megegyezünk egy óraszámban, beszorozzuk 20 euróval. Ha valami oknál fogva a becsült időnél sokkal többre van szükség akkor pedig megbeszéljük és megegyezünk.

0
0
Bálint képe

De a mérőszámokat egy munkáért órában nem tudom értelmezni. Feladat=díj nálam ez a mérőszám.

Nálad igen, másnál nem. Teljesen rendben van az ajánlat. Az pedig egyéni kérdés, hogy ki hogy viszonyul ehhez az órabérhez.

Amennyit ma fórumoztam azért kaphatnék 80 €-t.

Ezt így elég furcsa leírva látni, nekem legalábbis eléggé bántja a szemem.

0
0
Gonda János képe

Sok helyen le van írva, hogy az ingyenes tartalomkezelőnél az ingyenesség csak látszat.
Az ember az idejével fizet a másoknak nyújtott segítségével.
Ez akkor már egyértelmű remélem.

nehezebb feladatok hatékony megoldása

Ezt én így nem tudtam értelmezni. Belefutottam már olyanba, hogy vállaltam egy munkát x összegért. Csak akivel szerződtem, nem azzal álltam kapcsolatba. Aki a munkát koordinálta nem tudta hogy miben állapodtunk meg. Betolt olyan dolgokat amiről szó sem volt. Azokat pedig nem továbbította a főnöke felé. Közelharcot kellett vívnom, hogy a főnöke elismerje a plusz munkát bizonyos szinten.
A fenti feladatpontosítás már egyértelműbb. Ha egy cégnél dolgozol kapsz órabért.
Kiosztják a feladatot és megoldod x idő alatt. Ha nem hatékonyan végzed a munkát akkor kirúgnak. Ha sok feladatot kapsz és nem 8 órát dolgozol, de csak annyit fizetnek akkor egy idő után eleged lesz és máshol keresel munkát.
Egy vállalkozásnál, mint felelős vezető akkor fogadsz el egy ajánlatot, ha megtérül rövid vagy hosszú távon. Ezt nem órabérben számoljuk sok kis feladat több költség... A működési költség egy egyéni vállalkozásnál más mint egy KFT-nél. Árverseny van, ezért nyilván nem mindig lehet nyereségre kalkulálni, de hosszú távon a cégnek nyereséget kell termelni, vagy elindul a felszámolás.
Mindenki úgy számol ahogy akar.

Elnézést, ha valakit zavartam. Vagy félreértettük egymást.
Jó vállalkozást.

0
0

Gonda János

BelaPatkai képe

Köszönöm szépen a nagyszerű ajánlatokat és elnézést kérek, hogy nem tudtam még mindenkinek válaszolni, közbejött egy váratlan négynapos út. Írok rövidesen mindenkinek.

0
0