GMap és Location mix

gezope képe

Kedves Drupal fejlesztők!

Létrehoztam egy tartalomtípust, amely tartalmaz location-öket. Ezeket meg tudom jeleníteni egyetlen térképen. Az oldalra regisztrálhatnak felhasználók,akik megadhatják lakhelyüket, ezeket is meg tudom jeleníteni (sőt az összes felhasználót egyetlen térképen is akár).

A kérdés: hogyan tudom a kettőt egyszerre megjeleníteni? Egy felhasználó szemszögéből szemlélve: szeretné látni saját lakhelyét (ha jól sejtem Location modul vagy User Locations), és az összes Locationt, ami az adott tartalomtípusban szerepel.

Views-zal próbálgattam, több kísérletet tettem különböző nézetek hozzáadására, de vagy az egyik, vagy a másik mindig kimarad a térképről.

Ti merre indulnátok?
Előre is köszönök minden választ,
üdv,
Zoli

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
gricso képe

Sziasztok!

Nekem is valami hasonló problémám akadt a Gmap és Location modulokat használva. Jelenleg elkészítettem két nézetet, ami két külön-külön térképet jelenít meg. És ezt a kettőt próbálom valahogy összefésülni, eleddig sikertelenül.

A dolog érdekessége számomra, hogy a nézeteknél elvileg pontosan ugyan azokat a szűrőket és mezőket állítom be, és az eredmény mégsem azonos.

Tehát az egyik nézetem megjelenít egy térképet, amelyik a location adatokat egy adott tartalomtípusból szedi. Ez működik.

A másik nézetem klónozott. Bekapcsoltam a GMap modul User Locations modulját. Ez létrehozott két nézetett, ezeket klónoztam. Létrehoztam belőlük egy másolatot, ahol a stílust táblázatról GMap-re változtattam. Ezzel a felhasználók meg is jelentek a térképen. - Ez is működik.

- És itt következett a problémám. Megpróbáltam elkészíteni egy harmadik nézetet, ahol User Locations modul által létrehozott nézet és a saját nézetemnek megfelelő szűrőket és a mezőket használtam fel. Az eredmény mégis az, hogy vagy a felhasználók látszódnak a térképen, vagy az általam létrehozott tartalmak. De a kettő egyszerre sohasem.

Van ötletetek arra, hogy hogyan lehetne a két nézet eredményét, a két térképet egy térképen megjeleníteni? Vagy valami ötlet, hogy merre indulhatok el?

Üdv,
gricso

0
0