Gallery Assist többnyelvű oldalon nem működik nyelvfüggő tartalomnál

Phoere képe

Sziasztok!

Egy többnyelvű (magyar és angol) oldalon használnám a Gallery Assist modult. Azonban a tartalomtípus hozzárendelése után a nyelvhez rendelt oldalak esetén nem érhető el az oldal (tehát nem a 404-es hibaoldal jön, hanem a böngésző alap hibaüzenete). Nyelvfüggetlen tartalommal nincs gond.
Úgy tűnik, a nyelvi előtaggal nem tud mit kezdeni. Találkozott már valaki ilyennel? Van ötletetek?

Köszönöm előre!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Phoere képe

Nos, annyival továbbjutottam, hogy azoknál a tartalmaknál jelentkezik, amelyek már léteznek, amikor a Gallreí Assisthoz rendelem az adott tartalomtípust. A később létrehozott tartalmak esetében nem jelentkezik a hiba. De az sem működik, hogy új tartalomtípust hozunk létre, ezt hozzárendeljük a Gallery Assisthoz, majd a létező, más típusú tartalmak típusát módosítjuk az új tartalomtípusra. Ekkor is hibát kapunk.

Tehát tapasztalat: Gallery Assstet telepíteni, hozzárendelni az érintett tartalomtípusokat és csak ezután felvinni a tartalmakat.
Meglévő tartalmak esetében nem találtam mást, mint az új tartalom típusban újra létrehozni azokat, majd a régieket törölni, majd az újat újramenteni (ez a pathauto-hoz kell, hogy az új tartalom megkapja a régi útvonalálnevét).

0
0

Csökönyi Ferenc