Gallery assist image box

TomFate képe

Üdv

Egy kis segítségre lenne szükségem a Gallery assist kép dobozok beállításával kapcsolatban. A probléma a következő. Adott egy kép album,ahol 3x2 kép jelenik meg. Ezzel nincs is semmi gond,de sajnos a különálló boxokban valami miatt jobbra igazítja a képeket a modul,de én a box közepére szeretném őket helyezni. Mit rontottam el? Alább a link szemléltetés képpen:

http://vadaszfaragasz.neobase.hu/egetessel-diszitett-targyak

Köszönettel:
TomFate

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
vikicica22 képe

Karbantartás miatt zárva az oldal :(

0
0
TomFate képe

Elnézést,már online:)

0
0
vajdasági képe

Nemtudom hogyan kerulnek be a kepek oda az oldalra de ha jol sejtem a kepeket te vittem be az img taggal abba az oldalba. Gondolom egy page nodrol van szo es a body-ba te irtad be oket fixen mind a 6 kepet. Jol sejtem?

<img width="100px" style="width: 100px; height: 75px; margin-top: 12.5px;" title="1" alt="1" src="http://vadaszfaragasz.neobase.hu/sites/vadaszfaragasz.neobase.hu/files/imagecache/gallery_assist-default-thumbnail-100/gallery_assist/1/gallery_assist3/1.jpg">

Ha igen akkor javitsd ki oket ehhez hasonlora:

<img width="100px" style="width: 100px; height: 75px; margin-top: 12.5px; margin-left: 0px;" title="1" alt="1" src="http://vadaszfaragasz.neobase.hu/sites/vadaszfaragasz.neobase.hu/files/imagecache/gallery_assist-default-thumbnail-100/gallery_assist/1/gallery_assist3/1.jpg">

A lenyeg a style -ben van az a margin-left.

0
0
vajdasági képe

style.css 593. soraban van az a "margin: 1em" na azt vedd ki, ha most ujbol nem tevedek akkor az a megoldas :)

.art-article img, img.art-article {
margin:1em;
}

Vagyis teheted 0 -ra : "margin: 0em;"

0
0
TomFate képe

Ez tökéletes megoldás nagyon szépen köszönöm:)
Hosszú órák keresgélésétől kíméltél most meg.

0
0
TomFate képe

Sajnos mégsem jó. A letöltött oldalban átírva működik,de élesben már nem sajnos.

0
0
vajdasági képe

Akkor nem ertem mi a gond mert most hogy kinyitom az oldalad nalam nincsennek lecsuszva a kepek. Firefox alat nezem. Nem lehet hogy csak frissiteni kell az oldalt?

0
0
TomFate képe

Firefox alatt tényleg semmi gond,de már ie9 alatt sem. Köszönöm:)
Még egy kérdésem lenne ami nem ide tartozik,de sürgős lenne szintén ezzel az oldallal kapcsolatban. Az pedig a bal oldali menüpont,ahol a "kapcsolat" és a 3 képalbum található. Mindenképpen ezzel a betűtípussal akarom megoldani a szöveget,de ha nem írom be azt az "elválasztó" vonalat a szöveg végére akkor a linkek összecsúsznak. Valamiféle sorközt szeretnék beiktatni ide,hogy ne legyen ezzel gond. Ez hogy oldható meg?

0
0
vajdasági képe

Megoldhato persze, ha nem gond szedd ki vissza azt az elvalszto szoveget, es valamikor delfele vagy delutan amikor lessz idom ranezek. Persze ha addig valaki mas nem oldja meg a gondod.

Mindenesetre a style.css 469 soranal van valahol egy ilyesmi:

.art-BlockContent-body ul li

Ennek a resznek van egy sora ami:

padding:0 0 0 13px

ezt valtoztasd meg mongyuk ilyenre:

padding:50px 0px 0px 13px;

az az 50px azzal allitod a tavolsagot az egyes linkek folott az elozotol. Probald kisebb nagyobb szammal ami neked megfelel majd.

0
0
TomFate képe

Köszönöm ismét a gyors segítséget. Nagyon remélem ,hogy pár éven belül ilyen alap kérdésekre amiket én felteszek,én is tudom majd a választ,és tudok segíteni a hozzám hasonló kezdőknek.

0
0
vajdasági képe

Ha tanulni akarsz akkor megirom, hogy tudjad, en peldaul Firefox -ot hasznalok es fel van ra teve (tobbekkozt) a Firebug nevu kiegeszito, azzal kerestem ki hogy a te esetedben mindket alkalommal mit es hogyan kell valtoztatni. De persze a Chrome is jo abban is ugytudom van valami Firebug -hoz hasonlo dolog, sot ott alighanem alapbol benne van a bongeszoben. A tobbi bongeszonel, az igazat megvallva nem is neztem hogy ezeket a dolgokat hogy lehet beuzemelni. Ez lenne az eszkoz, ami meg a tudast illeti ahhoz meg nezz valami olvasnivalot a CSS -rol.

0
0
TomFate képe

Az Gallery Assist modul képfeltöltőjét használom,amit az adminisztráció részben érek el ezekkel a modulokkal karöltve:

gallery_assist
gallery_assist_ic
gallery_assist_lightboxes
imageapi
imagecache

A Gallery assist modulban testre tudom szabni a boxok méretet,egymástól való távolságot,keret színét méretét,illetve magát a 3x2-es elrendezést is,de olyan lehetőség sajnos nincs,hogy center pozícióba helyezzem az adott boxon belül az adott képet.A fekvő képeknél jobbra zárja a képeket,az álló képeken pedig a box aljára.

0
0