Flash nem működik

mattil képe

A neobase megszünése miatt elkezdtem elköltöztetni ezt a honlapot:
ide.
A baj a Festmények menüponttal van. Amíg a neobase-n simán betöltődik a flash, addig sem itthon sajátgépen, sem a már említett helyen nem játszódik le a flash tartalma.
Az eredeti tartalom minden linknél ilyen:
<p><embed type="application/x-shockwave-flash" width="700" height="500" src="/sites/all/files/tmp/elets.swf" quality="high" name="movie" inspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" align="center"></embed></p>
Ez például az életképeké lenne.
Miért van az, hogy a neobase-n minden további nélkül lefut, másutt viszont nem? Nincs extra modul telepítve az eredeti helyen, legfeljebb a neobase saját modulja amit ugye nem tudok letölteni, meg egy oldal.info modul ami csak reklámot közvetít a nvezett oldalról.
(megjegyzés: elsőre az ininettel próbáltam ott viszont az a meglepetés ért, hogy miközben a 7-es szépen fut, a 6-os nem igazán, így pl. a rövid webcímeket sem engedi, meg a slep()-el is baja van és még egy csomó mindennel... De ez már talán egy másik kérdés lesz, nem ide tartozik)

Fórum: 
Sk8erPeter képe

Lehet, hogy ezzel lesz összefüggésben:

GET http://www.jakabart.neobase.hu/crossdomain.xml 404 (Not Found)

crossdomain.xml

1
0
mattil képe

Köszönöm szépen! Sejtettem, hogy a neobase abszolút hivátkozásaival lesz gond, de azt nem gondoltam, hogy a flash eredeti készítője is ilyen slendrián volt.
A http://flasm.sourceforge.net/ oldalon lévő kis progit szedtem le, amivel szétszedtem, majd szerkesztés után összeraktam az swf filet.
Most már jól működik: link

1
0
Sk8erPeter képe

+1 a visszajelzésért :) szívesen, örülök, hogy megoldódott!
Egyébként ez már picit OFF, de én manapság már nem nagyon erőltetném a Flash-alapú galériákat, mert nagyon szép és igényes plain JavaScript vagy jQuery alapokon nyugvó galériamegoldások léteznek.

2
0