filebrowser + descript.ion

pakati képe

Sziasztok!

Most telepítettem egy 6-os drupalt, és hozzá a filebrowser 2.0 rc5-ös modult.
Amit szeretnék megvalósítani az egy dokumentumtár: mindenféle fájl egy nagy mappában (almappákba rendezve) helyezkedne el, s a fájlokról szóló adatokat (leírást) minden almappába elhelyezett descript.ion fájl segítségével valósítanám meg. Utánaolvastam a drupal.org-os fórumokon, hogy hogyan lehetséges ez, de csak nem akar összejönni.
1. Nem látok olyan oszlopot a listában, hogy description, a fórumokon pedig azt olvastam, hogy a filebrowser beállításainál adjam meg, hogy legyen látható ez az oszlop - csak hogy nincs is beállítási menüpontja...
2. Próbáltam kibogozni a következő mondatot a leírások csatolásával kapcsolatban, de nem sikerült: The module also allows these metafiles to store special content, which can be parsed with a callback. If no callback is specified in the file, only the description will be fetched.
(http://drupal.org/project/filebrowser)
3. A "descript.ion" fájl szerkezetével gondoltam hogy lehet még esetleg probléma, de amint olvastam, ott az a szabály, hogy minden sorban ugyanannál a karakternél kezdődjön a leírás, az üres részeket pedig szóközzel adjuk meg. Sima jegyzettömben hoztam létre a fájlt. Jó így?

Sok fórumtémában mindenféle php módosításokat írtak, s ez nekem úgy tűnt, ha bárki valami mást szeretne látni a könyvtárlistánál, akkor programoznia kell... Remélem nem így van.

Ha valakinek sikerült már használnia, vagy van ötlete, kérlek segítsen.

Köszönöm, At.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: