FCK Editor - Firefox

aksza képe

A Firefox böngésző frissítése (v. 15-re) után futottam bele egy olyan problémába, hogy a hagyományos módon (FCK-Editor modullal, nem wysiwyggel) telepített FCK-Editor működés képtelenné vált. Chrome, IE alatt, nem frissített FF alatt nem áll fenn a hiba, egyik ismerősöm egy másik gépet használva is jelezte a hibát.

A wysiwyg modullal a hiba nem áll fenn. Tudtok erről esetleg valamit, vagy találkozott más is hasonló hibával. Mentés után nincs tartalom, csak a node címe látszik.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Zsanna képe

Ma jelentkezett a probléma szintén 15-ös FireFox alól, hogy az FCK editor fölött megjelent egy sima mező, ahová benyomja a forráskódot szerkesztőből. A szerkesztő meg üres. Ha berakom oda a forráskódot a felső mezőből, aztán visszaváltok, akkor oké, de ha bennemarad és még a szerkesztőmezőbe is odateszem, akkor dupláz.
Mindezt teljesen random. Néha így néha rendesen...

0
0
aksza képe

Ez nem valami nagy öröm, hogy a böngészők előrehaladtával ilyen hibák jönnek elő, de mindegy, majd gondolom javítják, a szerkesztő csere wysiwygre, egyenlőre megoldotta a problémát.

0
0
szt képe

Itt az idevágó issue, ha valakit érdekel.

0
0
aksza képe

Köszi szépen az infót.

0
0
szt képe

Szívesen. És akkor a megoldás, hogy használjatok inkább CKEditort, mert ezt a hibát már sosem fogják kijavítani. A CKEditor ugyanaz, sőt jobb, és használható a Wysiwyg modulon keresztül, vagy ha jobban tetszik van belőle "közvetlen" modul is.

1
0