Eltüntek a sminkek!

vlezli képe

Sziasztok!

Több órán át keresgéltem a fórumtémák között, de úgy látszik másnak még nem volt ilyen problémája, mert semmi ilyesmit nem írt még le senki.

Egy régebben készített, de a mai napig működő és használt honlapomról eltüntek a sminkek!

http://pluszjovedelem.info a honlap címe, 6-os Drupallal készült. (Ez volt a legelső Drupal alapú honlapom.)

Mostanáig a Marinelli sminket használtam, de többféle smink is fent van a honlapon "tartalékban", amivel még anno a kezdet kezdetén kisérleteztem.

Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve át akartam kapcsolni a Marinelliről egy másik sminkre, de vesztemre teljesen eltünt a sminkelés, csak a szövegek és képek maradtak meg fehér alapon, de teljesen átrendeződve a baloldalra.

Az alábbi hibaüzenetet kaptam, amiből lényegében egy kukkot se értek:

  1. warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/fs1/x000832/web/pluszjovedelem.info/:/home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/:/tmp) in /home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/includes/file.inc on line 802.
  2. warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/includes/file.inc on line 803.
  3. A fájl nem hozható létre.
  4. warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/fs1/x000832/web/pluszjovedelem.info/:/home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/:/tmp) in /home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/includes/file.inc on line 802.
  5. warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/includes/file.inc on line 803.
  6. A fájl nem hozható létre.
  7. warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/fs1/x000832/web/pluszjovedelem.info/:/home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/:/tmp) in /home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/includes/file.inc on line 802.
  8. warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/fs_local/x000832/web/pluszjovedelem.info/includes/file.inc on line 803.
  9. A fájl nem hozható létre.

Próbáltam utána a többi sminkre is átkapcsolni (Garland, Bluemarine, Chameleon, Pushbutton, stb.), de az eredmény és a hibaüzenet ugyanaz maradt.

Mellékelek két képet. Az egyik egy korábbi képernyőfotó arról, hogy milyen volt, és egy mostani arról hogy milyen lett a honlap kinézete.

Mi lehet a gond és főleg, hogyan lehetne helyrehozni?

Előre is köszönöm, ha segít valaki!

Drupal verzió: 
Fórum: 
CsatolmányMéret
Kép ikon Ilyen volt124.5 KB
Kép ikon Ilyen lett229.46 KB
csakiistvan képe

Próbáltam utána a többi sminkre is átkapcsolni (Garland, Bluemarine, Chameleon, Pushbutton, stb.), de az eredmény és a hibaüzenet ugyanaz maradt.

Ha jol ertem akkor a sminkeket latja a Drupal csak file szinten nem latszik semmi? Kapcsold ki kicsit a css tomoritest, nezd meg mi van akkor(meg minek tomoritsen ha nincs mit!).
Egy Drupal frissites se artana, drushal kb 20 perc ha nincs conflict, megeri.

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

vlezli képe

Köszönöm kedves István a tippet!

Kikapcsoltam a css tömörítést és töröltem a gyorstár tartalmát. Azonnal megszünt a hiba! :)

A frissítést már tervezem egy ideje, csak féltem, el ne romoljon valami. Több bejegyzést is találtam, ahol pontról pontra leírják a teendőket (offline mód, mentés, modulok kikapcsolása,stb.), igyekszem majd aszerint eljárni!

Még egyszer köszönöm a gyors segítséget!

1
0

Veres László

vlezli képe

A css tömörítésének kikapcsolása után simán bejött a kezdőoldal a korábban megszokott megjelenésével. Ekkor írtam a "Megjavult" című hozzászólásomat.

Azonban utána hiába próbáltam tovább lépni bármelyik menüpontra kattintva, egyik oldal sem jön be, csak forog fent a Firefox fülön a zöld karika Connecting felirattal...

Próbáltam másik böngészővel(Chrome, IE) behívni a honlapot, ott már a kezdőoldal sem jelenik meg, hanem az alábbi hibaüzenetet látom:

Site off-line
The site is currently not available due to technical problems. Please try again later. Thank you for your understanding.

If you are the maintainer of this site, please check your database settings in the settings.php file and ensure that your hosting provider's database server is running. For more help, see the handbook, or contact your hosting provider.

Gondolom, ha bezárom a Firefox-ot, többé ott se fog bejönni a kezdőlap se.

Az ugyanennél a szolgáltatónál (newhosting.hu) lévő többi honlapom megy rendesen, így minden bizonnyal ebben a honlapban lehet a hiba, nem a szerver állt le.

Mi történhetett? És hogy tudok ezek után belépni, hogy újra próbáljak valamit tenni az admin felületen, ha a kezdőoldal se jön be...?

0
0

Veres László

duc-sai képe

Szia!

Nálam minden rendben van az oldaladdal, működnek a menüpontok, linkek, Marinelli smink is ok...Firefox és Opera böngészőkkel néztem meg.
Nem tudom, mi lehet a probléma, talán próbáld meg a böngésző gyorstár törlését...

0
0
vlezli képe

Igen, most már nekem is rendbejött!

Lehet, hogy mégis valami átmeneti szerveroldali gond volt...?

Minden esetre köszönöm a hozzászólásokat!

1
0

Veres László

aboros képe

az eredeti témában írt hibaüzenetek szerint nem tudott filet írni a drupal. azért csuklott össze az oldal mikor sminket váltottál, mert nem tudta elmenteni a tömörített js és css fileokat az újonann aktivált sminkhez. ez azért lehetett mert vagy a files mappa nem volt írható, vagy nem jól volt beállítva az ideiglenes fileok mappája.

ha ez magától javult meg úgy, hogy te nem változtattál a file rendszer beállításokon, akkor szeirntem ez szerver oldalon "ment tönkre" és ott is javult meg.

1
0

-
clear: both;