egy site-on több címlap

szalayk képe

Kezdő vagyok, de van már egy összebütykölt tesztoldalam (w3.rmki.kfki.hu). Azt kellene megoldanom, hogy az intézmény egyes főosztályainak a honlapjai ugyanezen a drupal site-on legyenek, de saját címlappal, tartalommal, hasonló, de nem ugyanolyan kinézettel. Az az érzésem, hogy a views modul irányába kellene keresgélnem, de mivel igen nagy falatnak tűnik, és az idő szorít, itt kérdezem meg, hogy mi erre a legmegfelelőbb eszköz. Ha tudtok vmi demo anyagot, az is nagyon jó lenne. Előre is köszönöm a segítséget.

Drupal verzió: 
Fórum: 
szantog képe

Vagy a multisite, vagy az organic groups felé kell elindulni.
http://drupal.hu/cikkek/multisite
http://drupal.org/project/og
De ha a views nagy falat, ezek a témák sem lesznek könnyen emészthetők.
A rövid ismertető alapján talán inkább az első a jobb erre a feladatra.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

aboros képe

az og -t ajánlanám egy ilyenre, mint a multisiteot. :)
csak azért írom ezt ide, hogy legyen ellenvélemény. :)

minden esetre, ha a views nem megy csípőből, akkor ez bizony igen nagy falat lesz és mint ilyen, gyorsan biztosan nem lesz kész.

0
0

-
clear: both;

dj képe

A téma azért mindegyiknél ugyanaz lesz?

0
0

Üdv!
Dudás József

szalayk képe

Két főosztály már készített egy-egy site-ot a multin belül, de ezeket, meg még többet a w3.rmki.kfki.hu site alá kellene betenni. Ezek így néznek most ki:
http://mffo.rmki.kfki.hu/
http://bio.rmki.kfki.hu/
üdv
Sz.Kati

0
0

SzalayKa

leonidasz képe

http://drupal.hu/forum/t%C3%B6bb-f%C5%91oldal

ezeken kívül még a front modult említeném meg

0
0
szalayk képe

Köszönöm a tippeket.
A kfki drupal eleve multisite, annak egy site-ja az rmki.
Azt, hogy a views modul nagy falatnak tűnik, úgy értettem, hogy a doksik alapján igen sokrétű, s még nem próbálkoztam vele, és nem akartam más irányba elindulni, mint ami valóban a megoldáshoz vezet.

Majd megírom, melyik jött be :-)

0
0

SzalayKa

bellabici képe

szeretnék az oldalon menüpontokhoz csatoltam külön szerkeszthető címlaptartalmakat kialakítani, amiben a részletes tartalmat a külön menedzselhető cikkek adnák. Mit javasolnátok?

Köszönöm!

0
0
leonidasz képe

Szia!

"külön szerkeszthető címlaptartalmak" ez nem egészen világos...
Menüpontonként egy-egy liszátó oldalt szeretnél kialakítani? A több címlapos tartalom az akkor szokott előfordulni, ha anonymus és egyéb roleokba tartozó felhasználóknak más legyen a főoldala. De az hogy menüpontonként más címplapos tartalom????
Ha listázókat szeretnél menüpontonként, akkor arra a taxonómiát ajánlom, ha a grafika vagy a funkció megkívánja, akkor még views.

0
0