egy kis segítség

pege képe

Sziasztok

Van pár gondom amit beláthato időn belül nem tudok megoldani , így hajlandó lennék fizetni érte , igazábol nem tudom mennyi a tarifa igy nem akarok senkit sem megbánatni szoval irjatok egy összeget biztos megegyezunk .Mivel valoszinuleg késöbb is lesz még problémám , erre késöbb is hajlando vagyok áldozni ! Paypal , átutalás nem gond !

Szoval amire keresek megoldást . Itt nem irom le pontosan akit érdekel irjon és ott természetesen mindent leirok konkrétan .

1 :

Azt szeretném hogy be lehessen kuldeni ugy tartalmat hogy annak helyét egy legordulo listábol válasszák ki . Ha már fel van tolte a lista nem gond , de először még minden pont uj . Tahát ha mondjuk a horgászat már létezik , és ő nem balatonhoz hanem a fertő tóhoz akar bekuldeni valamit de még nincs fertőtó akkor mit csináljon . Tehát az uj menupont automatikus felvitele és jo helyre illesztése a gond a bekuldo által .
Az lenne a jo ha egy mezobe beirja hogy milyen menüpont kellene neki , ez a menüpont megjelene baloldalon a faszerkezetbe illetve felul van egy abc szerinti a,b,c,d,e... menüpont és ott is megjelnne a jo helyen . tehát baloldalt lenne egy horgászat menpont ( ez már megvan ) abbol nyilik a balton és ide kerulne a ferto to is , illetve a felső menüpontoknál az "f" betunél is megjelenne a ferto to . Manuálisan meg tudom csinálni , de annyira kezdetleges hogy inkább nem irom le :)

2:
A bekuldott tartalmakat szeretném ha a látogato webáruház szeruen rendezhetné , tehát mondjuk rábök egy gombra és az a tartalom címe szerint rendezi növekvő sorrenbe , egy másik ugyanezt csökkenő , egy harmadik a beküldés dátuma szerint növekvő , a másik ugyanez csökkenő és igy lehessen több féle általam meghatározott kritérium szerint rendezni ( megadom hogy melyik mező szerint rendezze és a látogato azok közül választhat mint pl. ebay termékek rendezése ) .

ezeken kivul lenne pár 1perces kérdésem is lévén hogy elég kezdő vagyok , de hangsulyozom nem kivánom ingyen !!

valaki segítsen minél elöbb !

Drupal verzió: