Egy elfelejtett honlap

Balogh Zoltán képe

Húúú gyerekek mi történt ma. Ott kezdem, hogy a jövő évi Szentbernáthegyi világkiállítás fenn lesz a Szent-bernát hágón, a 125 éves jubileumi svájci klubkiállítással egybekötve. Erre a jeles eseményre valaki megalkotta ezt a hányadékot: http://wusb2009.ch/ Ha a programme felé kattingatsz, bejön egy PDF, amin a program van, kb ennyi az oldal.

Nosza gondoltam, nem lesz ez így jó, csináljunk egy olyat, ami illik az eseményhez, mind többnyelvűségét, mint kinézetét tekintve. 2-3 este alatt lehúzott, kicsit megpofozott sminkkel összeállt valami ilyesmi: http://wusb2009.phphost.hu/ A lényeg a többnyelvűség, meg hogy nézzen már ki valahogy, szóval legyen egy drótváz, amin el lehet indulni. El is küldtem az illetékeseknek, hogy sasolják meg, ha tetszik megcsinálom ingyen, ne már egy olyan gagyi. Azért 125 éves jubileum, meg világkiállítás ráadásul fenn a fajta szülőhelyén, stb. Persze tojtak rá válaszolni, na azóta ez a dizájn már egy másik weblapé lett. Ez az egész sztori pár hónapja volt, de szinte sehol - pláne nem külföldön - nem jelent meg, hogy van ilyen honlap. Szóltam is a szolgáltatónak (alias Cece), hogy figyi, ezt a tárhelyet delete, ahogy van, ne is foglalkozzunk vele a továbbiakban. Én evvel el is felejtettem az egészet.

Ám ma visszapattant egy regisztrációs levél, mivel egy júzer rossz e-mail címet adott meg. Nosza ránéztem, jéééé, ez a honlap még mindig él? Sőőőőőőt, jelenleg már 35 regisztrált felhasználónál tart. Többnyire yahoo.co.uk az e-mail címűk vége, illetve gmail.com.

Következtetés: Egy Drupalos oldalt nem szabad fennhagyni, mert oda beregelnek, ha kell, ha nem. :D :D

Drupal verzió: 
Fórum: 
Illyés Edit képe

Szépen beindexelt a Google.

A robots.txt-ben egy plusz sorral ki lehet az illemtudó robotokat zárni:

User-agent: *
Disallow: *
0
0