E-Commerce Állam/Megye

zedclans képe

Tiszteletem minden drupal tagnak,

Kisebb problémám akadt az E-Commerce modul tesztelése során, mindent gyönyörűen beállítottam látszólag minden működik is megfelelően, egészen addig míg nem próbálok meg vásárolni. Mikor a modul bekéri a megrendelő adatait szépen kitöltök mindent, kiválasztom az országok közül Magyarországot és elméletileg ilyenkor automatikusan felkínálja az országhoz tartozó megyéket. Na a probléma itt kezdődik, nem dobja fel a választási ablakot, ha szövegesen írom be pl: Budapest akkor pedig nem fogadja el, mondván "érvénytelen állam vagy megye" Ha másik országot választok ki, pl: USA, UK, Németország stb... ott felkínálja rögtön a megyék listáját és eltudom küldeni a rendelést. Olvasgattam drupal.org-on e hibával kapcsolatban de nem igazán találtam meg a megoldást rá.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aries képe

Inkább az Übercartot vagy a Drupal Commerce-t javaslom (az előbbi a stabil, ha működőképes megoldás kell). Az E-commerce fejlesztése nagyon bizonytalan, még mindig nem jött ki stabil változat D6 alá, és már itt a Drupal 7. Előtte is elég katyvasz volt szegény.

0
0
zedclans képe

Rendben van, akkor kipróbáljuk a másik 2őt :) Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Annyi kérdésem lenne még hogy melyiket érdemesebb választani jelenleg? Melyik kiforrotabb?

0
0
aries képe

Az Übercart az, ami stabilan működik, a Drupal Commerce az Übercart utódja, de a fejlesztése még nagyon az elején (alpha állapot, kiegészítő modulok nélkül) van. Aki viszont hardcore fejlesztő, azt csak bátorítani tudom, mert alap termékekkel áruházat, kosárba-fizetés funkciókkal már létre lehet hozni, viszont fel kell készülni, hogy sok apróbb-nagyobb hibát javítani kell még.

0
0