Duplicate entry - token

volgyis képe

Sziasztok!

Drupal 6-os verziónak és kísérő moduljainak frissítése után az alábbi hibaüzenet jelenik meg a naplóban:

"Duplicate entry 'modules/token/tokenstarter.module' for key 'PRIMARY' query: INSERT INTO system (name, info, type, filename, status, throttle, bootstrap) VALUES ('tokenstarter', 'a:9:{s:4:\"name\";s:12:\"TokenSTARTER\";s:11:\"description\";s:72:\"Provides additional tokens and a base on which to build your own tokens.\";s:12:\"dependencies\";a:1:{i:0;s:5:\"token\";}s:4:\"core\";s:3:\"6.x\";s:7:\"version\";s:8:\"6.x-1.19\";s:7:\"project\";s:5:\"token\";s:9:\"datestamp\";s:10:\"1347470077\";s:10:\"dependents\";a:0:{}s:3:\"php\";s:5:\"4.3.5\";}', 'module', 'modules/token/tokenstarter.module', 0, 0, 0) - /var/www/users/jibbak/wwwroot/bph/includes/module.inc - 159. sor."

Működési problémát nem okoz a dolog, illetve nem tudom, hogy összefüggésben van-e, de néha az automata értesítő emailek visszajönnek.

A fórumot böngészve találtam egy watchdog tábla ürítéses megoldást, de addig nem merek az adatbázisba belepiszkálni, amíg nem biztos a dolog.
A kérdésem az lenne, hogy mi okozza ezt a hibaüzenetet, illetve a watchdog tábla ürítése jó megoldás-e?

Drupal verzió: 
volgyis képe

Senkinek nincs tippje?

0
0
szt képe

Igen, valószínűleg nincs nagyon tippje senkinek :)
Itt a drupal.hu-n relative kevés hozzászólás van, van olyan nap, hogy egy sincs. Nagyjából minden fórumozó elolvas minden hozzászólást és topicot, szóval ha azonnal nem tud választ, akkor nem fog írni semmit (olyant ugyabár nem érdemes írni, hogy "Fogalmam sincs, bocs.")
Aztán ha valaki veszi a fáradságot, és rákeres a gugliban a hibaüzenetre, akkor tud valamit segíteni ;)
Áprilisban ezek szerint nem volt kedvem, de most vettem a fáradságot, és lehet, hogy ez lesz a megoldás, persze nem biztos.

1
0
volgyis képe

de úgy tűnik ez volt a megoldás!
Nagyon rendes vagy, köszönöm szépen!

A Token modul frissítésekor az FTP program a mappa feltöltése során kisbetűssé alakította a fájlokat.
így a modules/token/tokenSTARTER.info és tokenSTARTER.module fájlokból tokenstarter.info és tokenstarter.module lett. Ez nem tetszett neki.
Ezeket a fájlokat felülírtam a nagybetűs verziókkal, és a hibaüzenet eltűnt.

Még egyszer köszönöm!

0
0