Drupal frissítések

aksza képe

Kedves Adminisztrátorok!
Én örömmel venném ha a drupal.hu oldal hírei közt is látható lenne ha megjelenik egy Drupal frissítés. Immár másodszor fordul elő, hogy "nem szerzünk tudomást" erről. Mindenki tudja, hogy a frissítésről maga a rendszer is tájékoztat, illetve a drupal.org oldalon is tájékozódhatunk, a letöltésnél is látható a verzió váltás, ennek ellenére szerintem fontos lenne ez. Régebben mindig akadt valaki aki feldobott pár sort, ami felkeltette a figyelmünket.

Drupal verzió: 
Fórum: 
asrob képe

Semmi akadálya hogy ha máshonnan(d.o, rss) értesülsz róla akkor megírj egy cikket és beküld ide.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

aksza képe

Szerintem helyesebb lenne, ha nem az küldene be ilyen típusú híreket akinek éppen eszébe jut, hanem az adminisztrátorok közül valaki, úgy mint régen, hogy mást ne is említsek, egy közepes nyelvtudással lefordított cikk a frissítésről nem biztos, hogy mindenkinek tetszene.

0
0
nevergone képe

A nagyobb frissítésekről, vagy amikor nagyobb figyelmet kell szentelni egyes dolgoknak, az oldal adminisztrátorai szoktak beküldeni hírt. A kisebbekről nem igazán lehet mit írni, szóval nyugodtan te is beküldheted. :)

0
0
pp képe

Köszönjük a beküldött hírt.

pp

0
0
csg képe

Ha valaki nem ismerné ezt a lehetőséget, ajánlom figyelmébe:

A drupal.org-ra regisztrálva a saját adatoknál fel lehet iratkozni különböző hírlevelekre, amelyek közül a leghasznosabb a Security Announcements. Itt nem csak a drupal core frissítéseiről, hanem a modulokban talált hibákról is kaphatunk értesítéseket, így megspórolhatjuk a weboldalaink update státuszának rendszeres nézegetését.

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com