Drupal - domain változása probléma?

Joseph képe

T. fórumtagok!

Jelenleg egy tárhelyszolgáltatóhoz feltöltöttem a Drupal 6.10-et, ott telepítettem, és elkezdtem fejleszteni.
Ezzel egyidőben domain-t regisztráltattam a tárhelyhez, mely 14+2 nap (domain várólista) múlva lesz hozzárendelve. Jelenleg a drupal könyvtára (www) az "111.111.111.111/~valami" címen érhető el, a MySQL adatbázis ill. a drupal is így lett természetesen telepítve.

Ha most két hétig fejlesztem az oldalt, majd két hét múlva már a "www.valami.hu" lesz a címe, ez a drupal működésében (ill. az adatbázis elérhetőségében) gondot fog okozni? Vagy esetleg további beállításokra lesz szükség (mondjuk settings.php-ben)?

Ha valakinek ezzel kapcsolatban van már tapasztalata, kérem, ossza meg velem.

Előre is köszönöm.

Drupal verzió: 
aksza képe

Az elérésekkel és drupállal semmi gond nem lesz, automatikusan átáll minden az új címre (pontosabban nem átáll, hanem relatívak a hivatkozásai, úgy van beállítva minden, hogy ne okozzon ez gondot), a weblapon belül kialakított hivatkozásokra vigyázz (pld. valahonnan hivatkozol a képekre stb.) ezeket nyilván át kell majd írni, vagy eleve a leendő név alapján készítsd el. Nyugodtan beállíthatod akár az útvonal álneveket is, az is jó lesz.

0
0
Joseph képe

Köszönöm!

0
0
Drupulus képe

Ha tobb site-ot futtatt egyszerre a Drupal telepitesed, fontos hogy mindegyik site settings.php pontosan megjelolje hogy melyik oldalnak mi az alap URL-e.

0
0