Domain access site name probléma

Prancz Ádám képe

Sziasztok!

Egy érdekes jelenségre lettem figyelmes! A domain access modul használatakkor, ha többnyelvűséget is akarunk akkor nem lehet a site nevét fordítani, a footer és minden más működik de a site név az nem lehet többnyelvű hiába van jól beállítva a settings.php és hiába prefixelem az i18n_variables táblát... Nincs rá ötletetek, hogy ez egy bug-e vagy csak én vagyok béna?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szt képe

Ezzel a modullal lehet többnyelvűsíteni: http://drupal.org/project/domain_i18n
ezeket a változókat:
site_name
site_slogan
site_mission
site_footer
anonymous
site_frontpage
menu_primary_links_source
menu_secondary_links_source
contact_form_information

0
0
Prancz Ádám képe

Én megosztottam az i18n táblát, de így a sitename-val gond van, úgyhogy kipróbálom a te megoldásod! Köszi!

0
0
Prancz Ádám képe

Szia!

Jó volt a javaslat az eltelt idő alatt nagyjából sikerült kiismernem a domain access modult! Nagyon hasznos megoldás!
Köszönöm a segítséget!

0
0
Balogh Zoltán képe

Abszolút nem kötekedésből írok, és tudom azt is, hogy most tökre semmit sem teszek hozzá a tudástár bővítéséhez, sőt továbbmegyek, teljesen offtopik a hozzászólásom. Már régóta nem hagy nyugodni egy dolog, és most jött el a pillanat arra, hogy megkérjelek a mondatvégi írásjelek helyes használatára. Írásaid, hozzászólásaid nagyjából 90-95%-ában minden mondatod végén felkiáltójel szerepel, ami roppant helytelen. Elhiszem, hogy minden nagyon fontos, de kérlek nézd el egy fordítónak, hogy a víz kiveri minden egyes esetben, amikor a kijelentő mondataid végén nem pont kuksol. És - tudom, éssel nem kezdünk mondatot - nem egyszer, nem kétszer, hanem mindig. Nem áll szándékomban semmilyen bántás, csak arra kérlek, hogy használd kicsit gyakrabban a pontot is, mint a mondatok leggyakoribb befejező elemét. Béke, nyugalom. Köszi.

0
0
Prancz Ádám képe

Köszi a figyelmztetést! Figyelni fogok rá. Hopp azért itt ugye kellett? :-) Nekem fel sem tűnt eddig de most megnéztem egy-két hozzászólásomat és tényleg sok a !-jel.

0
0
hajeka képe

Sziasztok!
Létezik már erre a problémára megoldás Drupal 8 alatt is?

0
0

Hajek Attila