D6.28 Backup & Migrate hiba

v-to képe

Üdv!
Egy Drupal 6.28-at futtató kis webáruház költöztetésének előkészítésekor találkoztam a következő problémahalmazzal. Azt sem tudom, melyik végéről lehetne felgöngyölni a hibákat.
Az áruház fizetős tárhelyen működik, közel egy éve.
Az oldal tartalmaz egy fórumot, amin elég sok spam bejegyzés volt, az látszik, hogy a beállított captchán jópáran át tudtak járni. Mielőtt bármit tettem volna, egy mentéssel kezdtem (volna) a működésemet.

  1. Az oldal adminisztrációs oldala ( /admin ) nem jön be. 0 bájt töltődik le, de a böngésző nem dolgozik tovább. Az innen nyíló oldalak működnek (pl: /admin/reports/updates ) kivétel ez alól az állapotjelentés ( /admin/reports/status )
  2. A Backup&Migrate modul nem készít mentést az adatbázisról, a következő hibákat adja (a site nevét kicsillagoztam az elérési útból):
    • user warning: SELECT command denied to user ''@'%' for column 'uid' in table 'uc_orders' query: show table status in /home/www/***/modules/backup_migrate/includes/destinations.db.mysql.inc on line 199.
    • user warning: SELECT command denied to user ''@'%' for column 'uid' in table 'uc_orders' query: show table status in /home/www/***/modules/backup_migrate/includes/destinations.db.mysql.inc on line 214.
    • Could not complete the backup.
  3. Ezt látva beléptem a phpMyAdmin felületére és készítettem egy teljes mentést, ami 15MB körülire sikeredett.
  4. Mivel a fórum tele volt spammel, kitakarítottam az adott tartalmat a Drupal saját felületén keresztül (/admin/content/node), majd újabb mentést készítettem a phpMyAdmin segítségével.
  5. Feltűnt, hogy a phpMyAdmin is érdekesen működik, ugyanis azt mutatja, hogy az adatbázisban van 187 tábla, ám amikor listáznám azokat, akkor 0 tábla jelenik meg, és bármilyen mentést vagy lekérdezést kezdeményezek, arról tájékoztat, hogy az adatbázisom nem tartalmaz táblákat.
  6. Mindezek közben a site "tökéletesen" működik, lehet tartalmat beküldeni, rendelni, regisztrálni, stb..

Letöröltem a Backup&Migrate modult, újra feltettem, de semmi változás, hacsak az nem, hogy már ilyen hibaüzenet is előkerült azóta:

  • warning: realpath() [function.realpath]: Unable to access /home/www/***/ctools/css in /home/www/***/includes/file.inc on line 192.

Az oldal hamarosan új szolgáltatóhoz költözik (anyagi okok miatt), tehát igazából nem baj, ha 0-ról kell indulni, viszont a meglévő több száz árucikk és megrendelés adatait nem szeretném egyesével kézzel reprodukálni...
Köszönöm előre is mindenkinek, aki tanácsot tud adni, miként lehetne rendet tenni.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: