Custom Pagers sminkelés

volgyis képe

Sziasztok!

Képfeltöltős oldalon felmerült az igény, hogy a kép node-ok között lapozni lehessen. A Custom Pagers modul szépen megoldotta ezt. A navigáló nyilakat saját sminkben szépen el is tudtam rendezni. Azonban az első képnél a pagers nyilai alatti sor (Új hozzászólás, taxonómia cimkék)szétcsúszik, mert a pagers az első képnél nem tölti be a "prev" nyilat. Akárhogyan is próbáltam a sminkben jobbra-balra tologatni a nyilakat (float, margin, padding), nem sikerült ezt a problémát kiküszöbölni. A kérdésem az lenne, hogy a "prev" nyíl betölthető lenne-e az első képnél is (persze link nélkül)? Mert az megoldaná ezt az apró szépséghibát. Vagy esetleg lenne-e rá valakinek más ötlete?
Az oldal megtekinthető itt: http://birdphotography.hu

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
volgyis képe

Lehet, hogy nem a legelegánsabb, de a custom_pagers.module fájlban megtaláltam a hiányzó nyilak helyét. Ezt kitöltöttem a megfelelő karakterekkel, és így az első és utolsó képnél is betöltődnek a nyilak, de link nélkül. Így nem csúszik szét a design.

$vars['previous'] = !empty($nav['prev']) ? l('‹‹‹ ' . t('prev'), 'node/'. $nav['prev']) : '‹‹‹ prev';
$vars['key'] = t('@count of @count_total', array('@count' => ($nav['current_index'] + 1), '@count_total' => count($nav['full_list'])));
$vars['next'] = !empty($nav['next']) ? l(t('next') . ' ›››', 'node/'. $nav['next']) : 'next ›››';

0
0