Custom breadcrumbs hiba domain access, i18n

Prancz Ádám képe

Sziasztok!

Van egy olyan oldalam amin használom a custom breadcrumbs modult, az i18n modult, valamint a domain access modult és az alábbi érdekes hibaüzeneteket kapom:

Az adott aloldalon amin megjelenne a breadcrumb
warning: require_once(sites/all/modules/custom_breadcrumbs/custom_breadcrumbs_taxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /web/pranczek/smbwebdesign.eu/includes/menu.inc on line 346.

A taxonomy gyüjtőoldal megnyitásakkor pedig elszáll:
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'sites/all/modules/custom_breadcrumbs/custom_breadcrumbs_taxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/pranczek/smbwebdesign.eu/includes/menu.inc on line 346

Szerintem a domain access modul lehet valahogy a hibás mert

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

a hibaüzenet szerint 'sites/all/modules/custom_breadcrumbs/custom_breadcrumbs_taxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc' file nem létezik. ez a probléma.

0
0

-
clear: both;

Prancz Ádám képe

Miért ott keresi amikor az az i18n csomag része és az alatt van?
Most bemásoltam oda megnézem, hogy így jó lesz-e...

0
0
Prancz Ádám képe

De szerintem ez nyírja ki a taxonomy translation modult, így ha ez be van kapcsolva akkor nem jönnek be a term oldalak. Feltettem a legújabb dev verziót, de azzal is csinálja!

0
0
Prancz Ádám képe

Ha valaki ugyan ebbe fut bele (esetleg elköszönnek a taxonomy term oldalak lásd: http://drupal.hu/forum/taxonomy-term-oldalak-nem-tal%C3%A1lhat%C3%B3ak)

Ez egy csapással megoldható a custom breadcrumbs modul beállító oldalán található modul súlyok növelése bekapcsolásával! Azzóta ezt alapból bepipálom minden oldalnál mert szerintem bajt nem okozhat!

0
0
szantog képe

Azzóta ezt alapból bepipálom minden oldalnál mert szerintem bajt nem okozhat!

Ezt miből gondolod? Vagy szerinted a fejlesztők poénból tettek bele egy checkboxot, ahelyett, hogy fixen beállították volna?

Abból, hogy egyfajta környezetben így működik helyesen, még nem következik, hogy máshol ugyanaz a beállítás nem okoz gondot.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Prancz Ádám képe

Én kb nagyrészt mindig ugyan azokat a modulokat használom, másnál persze lehet pont ez okoz majd gondot, de hát ettől szép ez az egész! :-)

0
0