Content Profile, CCK, és szűrhető Views

zimbo képe

Sziasztok!

Sokat keresgéltem a fórumon, de nem találtam megoldást a gondjaimra.
Drupal 6-al próbálom összehozni a következőket:

Szeretnék a felhasználóknak egy összetett profilt csinálni (content_profile), amit csak a bejelentkezett felhasználók láthatnak (content_access).
Az ilyen módon kitöltött profilokat kilistáznám (views), és különböző kombinált paraméterek alapján szűrhetővé tenném a felhasználók számára.

A kérdésem, hogy ezt milyen modullal tudom megoldani?

- A Content_Profile modul bekapcsolása után megjelent egy profil nevű tartalomtípus. Ennek az alapmezőit, mint cím, törzs, csatolmányok ki lehet kapcsolni, hogy ne lássa felhasználó a tartalom beküldési felületen?
- Hogyan tudom a Content profile modul által létrehozott profil tartalomtípust hozzárendelni a drupal regisztrációs űrlapjához? Tehát, hogy a profilt a felhasználók a regisztrációnál tudják kitölteni, és a Saját adatok menüpontban módosítani.
- Az megoldható, hogy a felhasználó által a profiljában megadott születési dátuma alapján, Drupal kiszámolja a felhasználó életkorát, és ez jelenjen meg a kész profillapon?
- Hogyan tudok szűrő lehetőségeket megjeleníteni az oldalon, ahol a felhasználó bepipálja és listákból kiválasztja a szűrési paramétereket? Ilyenre gondolok: http://szerelemszarnyan.com/ vagy, amit a Majomparade.com használ.

Minden modul tippet, linket és javaslatot előre is köszönök!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Nya, miután pont ezt csináltam ma:
1. Auto_nodetitle + törzs mező üresen hagyása a tartalomtípus szerkesztésekor.
2. A tartalomtípus szerkesztésekor megjelenik legalul egy Use this content type as a content profile for users szöveg -> pipa
3. Ezután lesz a tartalomtípusnál egy új fül, "Content Profile", itt lehet megadni, hogy hogyan jelenjen meg a CP, és azt is, hogy regisztrációkor milyen mezők jelenjenek meg.
4. Birthday modul, ha jól emlékszem valami ilyesmit csinál, CP-vel nem tudom, működik-e együtt, vagy CCK Computed field http://drupal.org/project/computed_field

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

szato képe

...hogy regisztrációkor milyen mezők jelenjenek meg.

Ehhez persze engedélyezned kell a "Content Profile User Registration" module-t. (Része a "Content Profile" csomagnak)

0
0