contact - kapcsolatfelvételi (modul)

kollar.csaba képe

Sziasztok!

Most kezdtem el fejleszteni egy Drupal-os oldalt - elég lassan haladok vele :-( de kitartó vagyok :-)

Elakadtam a következő probléma megoldásában, és itt a fórumon sem találtam rá megfelelő megoldást:

Adva van egy szervezet, amelyikben dolgozik néhány személy, és mindegyikhez szeretnék csinálni egy contact/kapcsolat lehetőséget úgy, hogy amikor bejön a munkatársaink oldal, akkor látható a munkatársak neve, néhány mondatos bemutatkozás (ezeket meg tudom csinálni), és egy link minden névhez, amire ha valaki rákattint, akkor láthatóak csak a telefonszámai, egy részletesebb önéletrajz-szerűség, valamint a kapcsolati űrlap.

Odáig jutottam, hogy bejön a szervezeti (központi/alapértelmezett) űrlap, a tetején a szervezetről szóló ismertetők és egy legördülő menüben tudom kiválasztani, hogy az űrlapot kitöltő kinek küldje el a szöveget, de ez a megoldás nem tetszik annyira, hiszen nem tudtam személyre szabottá tenni a bemutatkozást.

Ha valakinek van egy jó megoldása, vagy javaslata, hogy milyen más modult/modulokat használjak, akkor kérem, legyen szíves ossza meg velem, nagyon sokat segítene!

Előre is köszönök és érdeklődve várok minden választ!

Szívélyes üdvözlettel:

Csaba

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Amit itt látsz, az Views:

http://www.gamf.hu/portal/?q=gamf/egysegek/ksii/isz/oktato

A linkek pedig az oktatók saját oldalaira mutatnak. Ezek pedig CCK-val létrehozott, Oktató nevű tartalomtípus példányai.

Az e-mail címeket a SpamSpan modullal védem.

0
0

Nagy Gusztáv

kollar.csaba képe

Kedves Gusztáv!

Nagyon köszönöm a válaszodat, a tippedet már tesztelem. Igaz, hogy a contact form modul jobban tetszene, de sajnos azt hiába is állítgatom, nem tudom megcsinálni azt, amit szeretnék. És köszönöm a beállítást is a profilomban.

Szívélyes üdvözlettel:

Csaba

0
0
pp képe

Ajánlom a Contact Forms modult:

http://drupal.org/project/contact_forms

(ha minden jól megy akkor a hetesben benne lesz ez is.)

pp

0
0
kollar.csaba képe

Kedves István!

Nagyon köszönöm a válaszodat! Próbáltam tesztelni a contact form modult, de valahogy nem indult be a webhelyemen, pedig lépésről-lépésre követtem a leírást :-( Úgy néz ki, hogy inkább webform modullal oldom meg a problémát.

Szívélyes üdvözlettel:

Csaba

0
0