Cikknél szerző neve ne a felhasználónév legyen

kisspepe képe

Sziasztok!

A regisztrációs oldalon szeretném bekérni a felhasználó nevét is. Ezt tudom s profile modul segítségével megtehetem. Viszont emiatt az egy plusz adat miatt nem szeretném, ha két oldalas lenne a regisztráció. A Profile modullal nem sikerült megcsinálnom, hogy a név mező azon a lapon jelenjen meg, amelyiken a felhasználónevet és a jelszót is meg kell adni.

A másik, szeretném, ha a cikkeknél, contactnál, és ahol még használatos ott ne a felhasználónév jelenjen meg, hanem a teljes név. Szerintem jobban néz ki, ha a szerzőhöz kisspepe helyett Kiss Péter van írva.

Hogyan tudnám ezt megoldani?

Drupal verzió: 
Fórum: 
Illyés Edit képe

kisspepe képe

Köszönöm, ez jó az első kérdésemre, így most-már egy oldalon jelenik meg minden kérdés a regisztrációs oldalon.

Viszont a téma címében is szereplő fő kérdésemre még nem kaptam meg a választ.

Meg lehet-e azt oldani, hogy cikkeknél a szerző nevéhez ne a felhasználónév legyen írva, hanem a teljes név, valamint a Kapcsolat oldalon a név mezőbe automatikusan ne a felhasználónév kerüljön, hanem a teljes név.

0
0
pp képe

Nem ér ám becsempészni újabb kérdést egy már meglévő szálba ejj.

Az első kérdésedre a válasz, hogy sminkelni kell maat nagyon régen erről még egy kézikönyv oldalt is írt de az még 4.6-hoz volt. Ha sikerül megoldanod frissíthetnénk ezt az oldalt. :) A másodikra pedig egy pici form alter hookot megvalósító modult kell írnod.

pp

0
0
kisspepe képe

Szia!

Igen tudom, hogy új kérdésnek új témát kell nyitni, csak hát beleszőttem ebbe, bár arra nem feltétlenül vártam választ ebben a topikban. Legközelebb külön választom.

Jó maat leírása, megnéztem. Kár hogy már elavult. Elősször kipróbálom a Realname modult, ha az nem jó, akkor jobban utánanézek a témának és ha lesz időm akkor megcsinálom. Viszont ha a Realname úgy működik ahogy én szeretném, akkor egyenlőre a programozási részbe nem mélyedek bele.

A programozási részbe majd később, ha több időm lesz. Akarok majd írni úgyis egy modult ami kellene nekem, de biztos vagyok benne hogy nincs olyan.

0
0
thamas képe

Edith két modult linkelt a két kérdésedhez. A másodikhoz (teljes valódi név megjelenítése) a második modul (realname) való.

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

kisspepe képe

Bocs, tényleg mind a két kérdésre válaszolt Edith. Elnézést. Néztem mind a két modult, csak azt hittem mindkettő arra való, hogy egy oldalon jelenjenek meg a profile mezők. Angolul kevésbé tudok, így nem vettem észre a különbséget, de most megnéztem google translate-el. Ki fogom ezt is próbálni.

0
0