CCK jelölődoboz, rádiógomb tartalomba (ne csak az oldal beküldésekor jelenjen meg)

csgerg képe

A mai napon se jutottam sajnos közelebb a megoldáshoz, gondoltam közhírré teszem hátha valakinek van valami jó ötlete.

Elképzelésem a következő: szeretnék egy olyan tartalomtípust létrehozni, ahol a szolgáltatások meglétét jelölőnégyzettel lehet megadni. Addig eljutottam, hogy a beküldésnél szépen pipálva lehet megadni, viszont miután beküldöm szöveggé alakítja. Hogy tudnám megoldani hogy ugyanolyan jelölőnégyzet jelenjen meg, mint a node beküldésekor, csak ne lehessen szerkeszteni.

Ameddig jutottam, hogy taxonomiába létrehoztam egy szótárat szolgáltatások néven, és azt feltöltöttem az adott szolgáltatásokkal. Content Taxonomy modullal külön szótáranként tudom megadni az elhelyezkedését, így nem egy helyen jelenik meg az összes szótár, hanem ott ahol én akarom. Az Editablefields modullal pedig elértem hogy ha van rá jogunk, akkor már a beküldött node nál is ugyanúgy látszanak a szolgáltatásokat jelölő dobozok.

A probléma pedig az ha nincs joga akkor eltűnnek, és ismét sima szövegként adja vissza, ha meg van joga akkor meg el fogja állítani a felhasználó, amit természetesen csak a tulajdonosnak engednék. A mezők szerkesztésénél pedig csak sima szövegként, vagy hivatkozásként jeleníthetem meg.

Minden ötletet szívesen várok.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
york képe

Ha csak a kinezet miatt szivsz ennyit, akkor tegyel a felsorolas ele egy kepet ami ugy nez ki mintha szerkeszto doboz lenne...

0
0
csgerg képe

akkor már csak azt kérdezem: mivel lehetne egymás mellé sorolni, mert egymás alá rakja jelenleg

0
0
york képe

CSS?
Vagy írsz hozzá saját megjelenítést.

0
0