CCK File Field egy sorban nem egymás alatt

zoliahegyrol képe

Sziasztok!

Létrehoztam egy Content íype-ot sok-sok Field-del, amiben három egymást követő File type Field gyakorlatilag 3 kép, azonban ezek defaultból egymás alatt jelennek meg. A lényeg, hogy azt szeretném, ha Field-ek egymás mellé kerülnének, nem egymás alá.
Tudnátok tippet adni, hogy hogyan tudnám ezt lehetőleg fájdalommentesen megoldani?

Jó ötletnek tűnt a Content Template modul használata, azonban mikor a Body Template-et megpróbálom szerkeszteni, teljesen elszúrja az oldal kinézetét, amiket a Display Fields-ben beállítottam, gyakorlatilag elfelejti, meg vastag vetűvel jelentek meg a Label-ek, meg hasonlók.

Remélem nem túl körülményesen fogalmaztam :) Van valami ötletetek, hogy tul.képp hogy lehet egymás mellett megjeleníteni Field-eket?

Köszi előre is!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Laza képe

zoliahegyrol képe

Átnyálaztam az oldalt, kicsit turkáltam a css-ben és láss csodát, összejött, annak ellenére, hogy még sosem csináltam ilyet :) Köszi a segítséget!

0
0
pege képe

Esetleg egy rövid megoldást ide ? :)

0
0
szantog képe

Na ez az, amire nem lehet általános megoldást írni. Hiába írja ide a css-t, az nálad nem fog működni, mert más smink, másak az osztályok. Szóval a megoldás az első hsz-ben szereplő css alapjai link. :)

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

pege képe

Én néztem és gondoltam is hogy x.tpl.php val kell valami de a css-ben csak formázást találtam , olyat hogy szin , méret , elhelyezkedés de hogy egyik mezo a másikhoz hogyan azt még nem , de persze nézem :)

0
0
szantog képe

Emiatt ne bánts tpl-t. :) CSS-ben minden oda rakható, ahová szeretnéd.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

pege képe

A cck mező nevét és tartalmát szeretném egy sorban , a nézet informácioban meg tudom nézni a cck mezoket formázo tpl.php file nevét , majd kreálás után tudok bevinni div-et majd azt sminkelni . De ez csak a tartalmat modositja , legalább is nekem , nem találok rá megoldást hogy a mező nevét is befolyásoljam !

0
0
Paal képe

A lényeg.
A befoglaló div-nek adni kell egy egy fix szélességet, majd float-tal mellé igazítani a következő mezőt. Div-re csak úgy fog hatni a with értéke, ha megadod a "display"-t is.

display: block;
with: 150px;
float: left;

Most nem vagyok gép előtt (mobil), hogy kipróbáljam de ezzel a három paraméterrel kell variálnod a dobozokon.

CSS kérdésekre a Weblabor fórumában hamarabb kapsz választ (ez már amúgy is odavaló :)

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

zoliahegyrol képe

Általános megoldás nincs, kikerestem a mező nevét (nálam a kép1 után szabadon field-field-kep1 volt), és a css-be belehegesztettem, hogy csak balra ússzon egymás után, valahogy így:

.field-field-kep1
{
float: left;
margin-right: 5px;
}

0
0
pege képe

nem lehet hogy a kovetkezo elemet rendezed igy ?
Nekem az kellene hogy a mező név után jöjjön a mező tartalom , tehát a mező neve legyen egysorban a tartalommal nem a másik mezővel !

0
0