blogbuzz smink

Valsartan képe

Sziasztok, napok óta keresem a megoldást a következő hibára, de nem találom. A blogbuzz-6.x-2.2 sminket raktam fel egyik oldalamra, gyakorlatilag majdnem kész is van. Mivel kérték, hogy angol- magyar nyelvű legyen feltettem hozzá a Internationalization modult, beállítottam mindent amit kell, nyelvválasztó blokk megjelenítve.
Első ami probléma volt, hogy hiába klikkeltem az angolra, nem történt semmi. Erre azonban még megtaláltam a megoldást itt.

A template.php -ben kellett e következő változtatást megejteni:

  1. 399 if (isset($link['href'])) {
  2. 400 $link_options = array('attributes' => $link['attributes'],
  3. 401 'query' => $link['query'],
  4. 402 'fragment' => $link['fragment'],
  5. 403 'absolute' => FALSE,
  6. 404 'html' => $html,
  7. 405 'language' => $link['language']); // <----
  8. 406 $output .= l($link['title'], $link['href'], $link_options);
  9. 407 }

Ezután a navigációs menü már szépen váltott a kiválasztott nyelvnek megfelelően, és a felvitt angol és magyar nyelvű írások között is lehet váltani. Elnézést a hosszú bevezetőért, de az általam leírtaknak köze lehet a hibához, illetve segíthet annak megoldásában.

A konkrét hiba pedig az, hogy elkezdtem a menüket felvinni és angol nyelvre kattintva nem jelenik meg. Akár az elsődleges, akár a másodlagos menübe veszem fel az elemeket, de próbáltam új menüt létrehozva is. A menüelemek nyelvbeállítása az "összes nyelvre" van belőve. De ha átállítom angolra, akkor sem jelenik meg angol nyelvű felületen, illetve akkor annyi változás van, hogy értelemszerűen egyáltalán nem látszik. Hol keresgéljek? Az interneten közel egy hete keresgélek hátha valaki ugyanilyen problémával küzdene. A template és page.tpl fájlokat is oda vissza átnyálaztam, de hiába.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Valsartan képe

Sziasztok. Egy másik sminket húzok az oldalra, zárolható a téma. Köszönöm.

0
0