A belépő oldal nem frissül

kispi92 képe

Az a gondom hogy mióta feltöltöttem egyszer az Übercart katalógusomat újabb termékekkel, és ezt az új változatot feltettem a tárhelyre is (vagyis előzőleg ezt is localhoston végeztem és utána másoltam föl a friss állapotot) azóta egyáltalán nem akar az "alap főoldal" (vagyis mikor nincsen belépve az illető) megváltozni, tehát most is a régi katalógus menüjét mutatja amiben még kevesebb termék szerepelt... Viszont amikor bejelentkezek az oldalra (vagy akár csak elütöm a jelszavamat) olyankor a jó menü jelenik meg az oldalon. Vajon miért nem frissül a főoldali tartalom, kérlek segítsetek mert ez kétségbe ejtő állapot!!! :(

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Admin / Teljesítmény beállítások

0
0

Nagy Gusztáv

kispi92 képe

köszi hogy segítettél rajtam! Megoldódott ez a probléma is. :D Habár valami hibaüzenetet kiírt még utána, de nem lényeg. A fontos, hogy az oldal főlapja is jól jelenik meg végre.

Ha ezután visszakapcsolnám a gyorstárazást, akkor most már gondolom nem állna vissza a korábbi rossz állapotra, hanem menne minden ugyanúgy tovább???

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

aboros képe

és azonnal kiderül, nem kell a válaszra várni.

0
0

-
clear: both;

kispi92 képe

belém rögzült szokás (nyilvánvalóan ROSSZ szokás) hogy néha óvatosan próbálkozom a drupal állításainak próbálgatásával, mert voltak már a legelején rossz tapasztalataim. Például összeomlott minden, vagy az például hogy kb. 2 hónapba telt mire egyáltalán otthon beüzemeltem egy működő Xamppot. ;o

(tudom, erre való a biztonsági mentés :D)

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

kispi92 képe

még egyet... mivel ez a probléma az átállítás után keletkezett: Mit lehet tenni evvel??

warning: file_get_contents(sites/default/files/languages/hu_8582a244f490b74610256ab428690e24.js) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vol4/hunhost.info/hunh/htdocs/includes/common.inc on line 2362.

PS. miután visszaállítottam a gyorstárazást, az üzenet eltűnt!!!!! :D

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...