Beküldési információk elrejtése tartalomtípusonként

mecsaba képe

Sziasztok,

A beküldési információkat (idő, szerző) szeretném elrejteni tartalomtípusonként. Már 2 alkalommal sikerült megtalálni valahol ezt "elrejtve" (relatív, tudom :), de ezúttal egyszerűen nem találom sehol :)

Köszönöm, üdv,
Csaba

Drupal verzió: 
Geva képe

/admin/build/themes/settings

0
0
mecsaba képe

Igen! Köszönöm szépen!

0
0
micoo képe

Mindez drupal 7-nél hol található?

0
0
nevergone képe

Tartalomtípus szerkesztése, pl. admin/structure/types/manage/page/edit

1
0
micoo képe

Köszönöm!

0
0
micoo képe

Megtaláltam, kikapcsoltam, de mégis ott van a beküldő. Ez miért lehet? (gyorstárat töröltem, új tartalmat is adtam hozzá, nem csak a régiek vannak)Ráadásul a hozzászólások kikapcsolása sem működik...

0
0
pityu73 képe

Pedig ott van az más módon nem tudod megoldani. Ami fontos, hogy tartalmanként külön-külön kell beállítani. Ha oldaltípusú tartalmadnál nem akarod, hogy megjelenjen akkor annak a beállításainál kell megtenni, de ettől még az írásoknál(cikkeknél) még megjelenik.

0
0
Nagy Gusztáv képe

A hozzászólás állapota csak alapértelmezés (ahogy a szövegben is olvasható). Tehát csak új tartalom létrehozásakor lesz figyelembe véve, a létezőkre nem lesz hatása.

A beküldőre nézve biztos, hogy jó tartalomtípust állítottál?

0
0

Nagy Gusztáv

micoo képe

oké, a hozzászólás-állapot megoldva, új tartalomnál nem látszik (ha nem akarom), viszont a beküldő továbbra sem megoldott, százszor megnéztem és jó tartalomtípust nézek/állítok. Sőtt az összes tartalomtípusnál kikapcsoltam és mindenhol hatástalan a pipálás, mindig ott van a beküldő. A sinknél lehet esetleg a hiba??? Danland sminkem van.

0
0
micoo képe

Na, rájöttem a hibára, de nem tudom megoldani. Garland sminkre váltottam és minden jó lett. De én a Danland-ot szeretném használni, hova nyúljak?

0
0
micoo képe

Szépen megoldom itt magamnak a problémát (persze azért köszi a segítséget) Szóval a sminkem nem kötötte feltételhez a beküldési adatokat, hanem beállításoktól függetlenül csak nyomatta a div-et. Hiányzott a <?php if ($display_submitted): ?> sor.

Köszmégegyszer!

1
0
pp képe

hibát jelezted a projektnél?

pp

3
0
micoo képe

igen

3
0