Azonosított felhasználóból Adminisztrátort

buthidae képe

Sziasztok! kérdésem az lenne meg lehet e oldani azt hogy egy "oldal" tulajdonosa ugye alapból azonosított felhasználó! természetesen megadva neki az Administrátor jogokat! Viszont így is mint azonosított felhasználó "tud" belépni, illetve, sehol nem tudom, jelenítődik meg hogy Ő egy admin! Gondolok itt arra pl, hol, hogyan tudom, lehet e "két" usert kettéválasztani? már az is nagy segítség lenne, ha pl forumban, vendégkönyveben, stb, valamilyen titulussal láthatnám el. Előre is köszönöm a segítségeteket!

Drupal verzió: 
Fórum: 
buthidae képe

Talán elfér itt...
Hogyan tudom letiltani hozzászolások beküldésénél a full, filtered html opciokat? tehát csak annyi legyen mint itt az oldalon, az alapértelmezett...
Köszönöm szépen!

0
0
nevergone képe

Az "admin/settings/filters/list" oldalon nézz körül, illetve a jogosultságoknál, mert akinek van megfelelő jogosultsága, az el fogja érni az összeset.

Légyszíves legközelebb indíts az új kérdésednek új témát!

0
0
buthidae képe

Csak a megszokás... Más oldalakon pont a minél több új topikot nem tolerálják! igyekszem majd észben tartani!

Jogokkal minden rendben, minden jog beállítva! gyakorlatilag a lentebb írtakra gondoltam. Egyelőre elég lenne ha saját titulust is adhatnék, megjelenne a nevük alatt!

0
0
Nagy Gusztáv képe

Ha szét akarod választani, akkor tedd azt!

Hozz létre neki egy másik regisztrációt admin jogokkal, és akkor ezen túl azzal lép be, amelyikkel akar. Erre gondoltál?

0
0

Nagy Gusztáv

buthidae képe

Szia!
Gyakorlatilag igen. Gondoltam hogy a legegyszerűbb, logikusabb megoldás nem jut majd eszembe:(
Ha így teszek "titulust" szabadon adhatok neki, vagy az adott csoport tagjaként pl -admin- csoportba felveszem, a nick neve alatt látható majd hogy admin?

0
0