AVitamin smink slide vies beállítási gond

biggabo19 képe

Üdv. Mindenkinek.

Egy smink, de inkább annak slideshow vies beállításával kapcsolatban kereslek titeket és várom segítő megoldásaitokat.

A probléma a következő.

LINK: http://www.themes-drupal.org/demo-avitamin/

A fenti linken lévő demo oldalon a slideshow alatt egy áttetsző fekete csíkon a képhez tartozó tartalom, mint ki intortext szöveg jelenik meg.

A slideshowt nekem is sikerült elkészíteni, azonban nem tudom, hogy miként lehetne az adod képhez tartozó szöveget beállítani.

Kinek milyen ötlete van, hogy a slideshow views beállításánál mit kellene beállítani, ha egyáltalán itt kellene, de szerintem itt lehet a kutya elásva.

Előre is köszönöm a segítséget.

Drupal verzió: 
Fórum: 
szantog képe

A fekete linken lévő szöveg a slideshowban megjelenített node címe + valszeg a body. Ez is mezőként benne van a slideshowban. Innentől css-el lehet ráhúzni a képre (postition: absolute), és megint css (opacity) az átlátszóság.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

biggabo19 képe

Üdv. Megnézetem a sminket, de elég zavaros a tekintetben, hogy a style.css -ben hol kéne átírni a megjelenését. Nem tudod esetleg nekem megnézni, ha időd engedi? Nagy help lenne részemre. Üdv.

0
0
Nagy Gusztáv képe

úgy érdemes feltenni, hogy adsz egy linket, amelyiken elérhető az oldal. Mert ekkor 1 perc alatt rá lehet nézni. De azt azért kevesebben fogják megtenni, hogy ezért felállítanak egy tesztkörnyezetet, és letöltik, és beüzemelik a sminket.

0
0

Nagy Gusztáv