akciós weboldal

kispi92 képe

Sziasztok Kedves Drupálosok!

Egy év kihagyás után most ismételten Drupállal kezdtem foglalkozni, ráadásul most komolyabb szinten szeretném belevetni magam (kicsit sajnálom is hogy lemaradtam a múltkori jubileumi Drupal találkozóról) szóval van egy oldal amit éppen csinálgatok, és ehhez szerettem volna tőletek tanácsot kérni. Szóval van egy alaprendszerem feltéve localra ami a legújabb (6.19-es) kiadás és még hozzá néhány extra modul, ami hasznos lehet... De nem is ez a lényeg, hanem amit szeretnék megoldani vele, az egy kicsit bonyolult feladat és nem tudom hogy ezt meg lehet-e oldani a Drupálban valahogy modulokkal, és ha nem akkor mennyire bonyolult rá valamilyen spéci modult fejleszteni...?!

A feladat a következő (ez nem éppen egy általános témafelvetés) amit szeretnék valahogy megcsinálni: Egy "árajánló" oldalt akarok megcsinálni úgy, hogy az oldalon lesznek úgymond "akciós ajánlatok" és ezekre a felhasználók (tehát akik regisztrálnának erre az adott szolgáltatásra) tudnának megrendelést leadni egyedi igényeiknek megfelelően, amely alapján később e-mailes üzenetben kapnának tájékoztatást az éppen aktuális akciós termékekről. Tehát például valaki bejelöli a (VIP) regisztrációs kérdőiven azt az öt termékkategóriát, amely őt éppen érdekelné (megadva még egyéb további paramétereket is természetesen, például milyen árkategóriában, online megrendeléssel vagy csak személyes vásárlás és hasonlók) majd ezután pedig minden nap az aktuális akciós temékeknek megfelelően (amelyet egy -külső- táblázat tartalmaz!) ha éppen akciós valami fog kapni róla egy tájékoztató levelet, hogy mi hol akciós... szóval ez egy amolyan félig-meddig árösszehasonlító portál jellegű oldal lenne, csak éppen annál komolyabb szolgáltatásokkal megspékelve!!! ;)

Ha valaki tudja, hogy ezt modulokkal is meg lehetne esetleg oldani, kérem írjon nekem. Vagy ha nem akkor, milyen nehéz lenne ilyenre egy teljesen egyedi megoldást kifejleszteni a Drupál alatt. Előre is nagyo köszönöm a válaszotokat!

Üdv (ismét):
kispi92

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
kispi92 képe

túl átfogó lehetett a kérdésem, bizonyára azért nem tudott még senki válaszolni.

Most éppen korábbi kedvenc modulommal, a méltán híres übercart webkatalógussal próbálkozom megoldani valahogy ezt a problémát. Remélem sikerül, csak valahogy a tömeges (product)feltöltésre jöjjek rá (olvastam itt rá pár megoldást), és akkor talán menni fog ez is. :)

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

Balogh Zoltán képe

Szerintem azért nem válaszolt senki, mert a kérdő mondat jele (?) egy helyen szerepel az eszmefuttatásban, az sem igazi kérdés, és nem lehet rá válaszolni. Magyarán nincs benne megválaszolandó kérdés, és ha nincs mire válaszolni, akkor nem lesz válasz. Ha már egész konkrétan eljutottál valameddig, és egész konkrét problémád van, és arra kérdezel rá, akkor van esélyed válaszra. Az ilyen eszmefuttatásoknak viszont nem sok értelme van ezen a fórumon.

0
0
kispi92 képe

Való igaz, hogy már amikor beküldtem a topiknyitó hsz-t, csak akkor vettem észre hogy a végén (utolsó előtti mondatomról) lemaradt a kérdőjel DE utólag módosítani ezen már nem tudtam sajnos. Hogy miért írtam ilyen "eszmefuttatást" az csak azért van, hogy a későbbi felesleges kérdéseket elkerüljük... mert ha nem írom le pontosan, hogy mire gondolok, akkor meg egyből jönne a visszakérdezés, hogy mit is akarok csinálni pontosan(?) ezért elnézést, ha valakit ez a részletesre nyúlt leírás untatott volna...

Tehát nincs kérdés? :)

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

Balogh Zoltán képe

Tehát ez a kérdés:

Vagy ha nem akkor, milyen nehéz lenne ilyenre egy teljesen egyedi megoldást kifejleszteni a Drupál alatt?

Eléggé!

0
0
kispi92 képe

:)

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...

Balogh Zoltán képe

Csak konkrét dolgokban kérd a közösség (szabadidős) segítségét, ami megfogható, lehet rá egzakt megoldásokat eszközölni. Általánosságban csak hasonló hülyeségeket lehet válaszolni. Örülök, hogy veszed a lapot.

0
0
kispi92 képe

Új témát nyitok inkább...

0
0

Forgalomnövelés üzleti alapon...