Aggregator kategória blokkjai maguktól eltűnnek

aboros képe

Olyan problémával küzdök napok óta, hogy a core aggregatorral hírcsatornákat olvasok, ezek két kategóriába sorolódnak és az ezeknek létrejövő blokkokat valamelyik régióba helyezve bizonyos ideig (néhány óra? egy nap?) szépen ott is maradnak, aztán egyszercsak minden előzetes figyelmeztetés vagy hibaüzenet nélkül mindkettő kikapcsolódik.

Az őrület határán vagyok, kábé hússzor kapcsoltam már vissza őket, de csak kikapcsolódnak, fogalmam sincs, hogy mitől. Találkozott már valaki ilyesmivel?

Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

Tehát egyszer csak a kikapcsolt blokkok között lesznek és nem arról van szó, hogy nincs tartalmuk, ezért tűnnek el?

Milyen modulok vannak még feltéve?

pp

0
0
aboros képe

berakom mindkettőt egy régióba, mentem, úgymarad, aztán egy idő után (tudom ez így elég sovány..) mind a kettő a kikapcsolt blokkok közé kerül. van tartalmuk, mindegyik egy tucat hírforrást olvas kb.

modul van még:
admin_menu
cck (ennek kiegészítői, kivéve user-reference, content permissions, content copy)
filefield
imagefield
imageapi
imagecache
lightbox2
taxonomy_hide
token
views2

szerintem ezek közül egyiknek sincs köze hozzá, de lehet, hogy tévedek.

egy framework -re épített saját sminket használ az oldal, néhány extra régióval, de a kérdéses blokkok egy "hagyományos" sidebar left régióban vannak és csak a címlapon kéne megjelenniük. (megjelenítés csak a felsorolt oldalakon: ) erős mahinálás van a template.php -ban a template_preprocess_block() -al, de ezekere az nem vonatkozik. bizonyos id-jű blokkokat (6db, előre lehet tudni, hogy melyik) egy külön .tpl.php -val jelenítek meg, ($vars['template_files'][] = 'valami-masik.tpl.php' .. hogy ne az legyen, hogy block-block-1.tpl.php, block-block-2.tpl.php .. stb és mindbe ugyan az a kód van)

ma ki fogom próbálni, hogy ha más blokkokat teszek oda, akkor azok is eltűnnek e és próbálok valami rendszert megfigyelni a hibában, de eddig még nem sikerült. a legjobban az idegesít, hogy nem azonnal tűnnek el, hanem bizonyos idő után. lehet, hogy cron futáskor? nem tudom...

bosszantó.

0
0

-
clear: both;

aboros képe

van egy "szerkesztő" csoportom, akiknek adtam jogot blokkok adminisztrációjára és hírcsatornák adminisztrációjára is, viszont nem volt hírcsatornák hozzáférése joguk. én (uid1) beállítottam a kérdéses két blokkot a helyére és amikor szerkesztő legközelebb blokkokat adminisztrált, na akkor kikapcsolódtak. (ez normális működés?)

0
0

-
clear: both;