Adsense hirdetések nem jelennek meg

zimbo képe

Sziasztok!

Pár napja regisztráltam csak az Adsense accountomat googlenél, aztán próbáltam beállítani az egyik oldalamon. Bekapcsolatam az Adsense core és a Managed ads modulokat, beállítottam a pubID-t, és egy blokkot, amibe megadtam a slotID-t.
A blokkban csak ez jelent meg.
client = pub-5361936389218882
slot = 2127731706
width = 120
height = 240

Mivel újként regisztráltam, ezért google szerint vártam 48 órát, hogy a robot megnézze az oldalt. Most már google kérdezi mailben, hogy még miért nem mennek még a hirdetéseim. Megnéztem, de még mindig csak az adataim vannak a blokkban, szóval gondolom én csináltam valamit rosszul.
Tudna valaki segíteni?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Geva képe

Nem használom ugyan a modult, de arra tippelek, hogy ezzel még csak a webhely hitelesítését végezted el. Kellene létrehozni az AdSense fiókodban hirdetést, s ennek a folyamatnak a végén kapott kódot egy blokkba írva tudod megjeleníteni azt (ha csak a modul nem hozott létre ilyen blokkot...).

0
0
Közszolga képe

Az Adsense-hez nem muszáj modult használni, sokkal egyszerűbb, ha blokko(ka)t hozol létre és egyszerűen bemásolod oda a Google által adott kódot.

0
0
zimbo képe

Ha csak a kódot nyomom be egy blokkba, akkor látszólag tök üres blokkot kapok. A hirdetések nem jelennek meg, full html beviteli mód.

Bal felső blokk: http://bingonet.info/

A kódban kapott slot ID-t kellene elvileg betenni a modulba, ezért gondoltam, hogy ez elég... de valami nem sikerült. Sajnos egyelőre a modul nélkül sem sikerül.

0
0
Közszolga képe

Annak idején egyszerűen bemásoltam a Google által adott Javascriptet a blokkba és egy rövid idő múlva működött.

0
0
Közszolga képe

Most frissítettem Drupal 6-ra és annyival korrigálnám az általam leírtakat, hogy az 5-össel ellentétben a 6-osban valóban tönkreteszi a JavaScriptet a HTML-korrektor, nem csak az Adsense, hanem más JavaScript blokkom is működésképtelenné vált a korábbi beállításokkal. Tehát a lentebb javasolt megoldást kell alkalmazni, kell csinálni egy új beviteli formát, amelyben minden egyes szűrő ki van kapcsolva.

0
0
Petik képe

Próbáld meg ne full html-ben!

0
0

Üdv. Peti

Nagy Gusztáv képe

Ha úgy se jelenik meg, akkor nem logikus, hogy máshogy megjelenne.

0
0

Nagy Gusztáv

Petik képe

logikus

0
0

Üdv. Peti

Geva képe

5-6 honlapnál beállítottam már az AdSense hirdetéseket, mire most egy újabb drupal honlapnál már nekem sem jelenik meg: http://drupal6themes.gevapc.hu/ (ez egy demo oldal, s a Vénusz nevű sminknél állítottam be, a blokk címe AdSense, egyébként üres)

Próbáltam olyan hirdetéssel is, amelyik másik honlapomon megjelenik(modul nélkül, pusztán a hirdetés kódját benyomva blokkba), meg azzal is amit kimondottan ide készítettem el, és ugyanaz az eredmény. Filtered html-ben, full html-ben, mind1...

a gyanúm, hogy ez nem is drupal probléma...

0
0
zimbo képe

Köszönöm, sikerült megtalálni egy régi fórumban a megoldást! Létre hoztam egy új beviteli formát, amiben nincs semmilyen szűrő bekapcsolva, ezzel kell beküldeni a blokkot!

http://drupal.hu/forum/adsense-nem-m%C3%BCkszik

0
0
Geva képe

nálam is OK, ezzel kisegítettél engem is :-)

0
0
Petik képe

olvastátok volna .... jegyzetét :D...

0
0

Üdv. Peti