ad_novus views? hiba

leonidasz képe

Üdv!

Lenne egy olyan hiba az oldalon mait most készítek, hogy ha a viewal létrehozott blokkot helyezek az oldal jobb oldalára és alá még berakok más blokkokat, akkor az alatta levé blokkok "abba a divbe" kerülnek amit a viewal készítettem.
Ugyen ez van akkor, ha panelsal a középső Tartalomba helyezek egy view blokkot, ekkor a jobb oldala lekerül a tartalom részre, de ez csak EXPLOLERBEN van, a többi böngészőben jól jelenik meg,

Járt már vki így?

Köszi!

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

vagy hasonlóra tippelek. HTML validatorral megvizsgálnám az oldalt.

0
0

Nagy Gusztáv

leonidasz képe

Megszámoltam a diveket, hogy jól lettek e.
Most offlineban van:
www.civilbiatorbagy.hu/?q=admin

HTML validator az mi? :D Firebugot már megismertem az nagyon jó

0
0
Nagy Gusztáv képe

:-)

Így nem sokat tudunk segíteni. A http://www.civilbiatorbagy.hu/?q=user oldalon én nem látok problémát.

Arról nem hallottál még, hogy a HTML nyelvet egy szabvány írja le, nem csak úgy saccra dobáljuk a tagokat? HTML validator Firefox kiegészítőt is ajánlom, de jobb lenne, ha élőben mutatnád a hibát.

0
0

Nagy Gusztáv

leonidasz képe

Igen, bocsi, azt akartam írni, nem tudom miért admint írtam be.

Akkor onlineolom

0
0
leonidasz képe

VIEW MODUL HIBA VOLT.!
Vmiért hibát jelzett az új view frissítés, így felraktam azt újat. Most megint felraktam az újat. Hibát jelzett a node.view.inben, csak azt felülírtam a régivel és megjavult minden!

Köszönöm Gusztáv a segítséget!

0
0
fox mulder képe

Vmiért hibát jelzett az új view frissítés, így felraktam azt újat. Most megint felraktam az újat.

Ez a mondat valahogy nagyon összejött ;)

0
0

Fox Mulder

leonidasz képe

:) Igen, összehoztam, asszem éppen a barátnőmmel beszéltem telón :)

Tehát: vmiért az új views hibát jelzett miután felraktam a node-view.inc xy- sorában. Ezért visszaraktam egy régebbit. Azzal meg baja volt a drupalnak, hogy frissítsem. Ekkor jelentkezett az a hoba, hogy az általam létrehozott nézetek mintha nem lettek volna lezárva, ahogy Gusztáv is írta hiányzott, pedig nemis :)
Ezekután újra feltelepítettem a:views-6.x-2.6 verziót és node.view.inc-et felülírtam egy nem tudom hányas verzió(biztos h hatos) ezen file-ával, így jó lett. Most azonban a Galériában a thickbox képeknél kiírja az elérést a thumbsnailnek... vmi ütközhet gondolom a view-al, csak nem jöttem még rá h mi... :(
Ezzel az oldallal, lesz még mit csinálnom.. egyre több a kérésük, mivel sok civil szervezet lesz rajta... így fog még fejtörést okozni, jó néhány dolog.

0
0