Admin modul + Rubik smink javítása

Luigi.hu képe

Az admin modul + Rubik smink felhasználóbarát megjelenést ad az ügyfél adminoknak, de van néhány hülyesége, amit szeretnék jobbá tenni.

Az elsődleges linkek nem a "rendes" felső menüsorban jelenik meg ebben a sminkben. A blokkok kezelésénél jó helyen van az elsődleges link, amit mutat az is, hogy ha nem az admin oldalon vagyok, akkor az alap sminkkel a menüt a rendes helyén látom.

A kérdés. Tudom-e a page.tpl.php-t, node.tpl.php (vagy bármi mást) úgy módosítani, hogy az elsődleges linkek a menüsorban jelenjenek meg.
Ha blokk beállításával ez nem műxik, akkor gondolom bele kell nézni a sminkbe, de mivel ilyet még nem követtem el, ezért annyira örülnék, ha vki egyszerűen el tudná azt magyarázni (vagy mutatna egy jó linket), hogyan tudok egy már létező sminket felhasználni és azt picit módosítva újat létrehozni, mi - hol található, mit - hogyan kell csinálni?
Köszi.

PS: Ez a kérés már megjelent egy másik fórum témában, mert ahhoz kapcsolódik, de át lettem egy új kéréshez irányítva, ezért kérlek ne ott válaszolj: http://drupal.hu/forum/milyen-admin-sminket-haszn%C3%A1lsz

Drupal verzió: 
Fórum: 
csakiistvan képe

A rubik jó smink, legalábbis nekem tetszik, én a helyedben csinálnék egy alsminket, és abban játszanék. Így nem lesz gond ha frissíteni kell a sminket vagy valami.

Alsmink kialakításáról itt találsz infót

Bár ahogy nézem nekem sehol sem jelenik meg az elsődleges link, még a blokkoknál sem.

Alapvetően tudod módosítani igen, pl alsmink kialakítása, másold le a rubik page.tpl.php file-t, nézd meg pontosan hova is kell tenni, és ez alapján tedd be ezt:

<div id="primary">
  <?php print theme('links', $primary_links); ?>
</div> <!-- /#primary --
0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Luigi.hu képe

Tetszik, hogy ilyen egyszerű - első ránézésre -, de ha esetleg elakadnék, akkor azt majd sikongatással jelzem. :-)
Köszi.

0
0