Új weboldal tervezéséhez kérnék tanácso(ka)t

bnorbi képe

Sziasztok!

Létre fogok hozni egy siteot, s a tervezéséhez szeretnék tanácsokat kérni.
(Jelenlegi tudásommal ott tartok, hogy még nem írtam önálló modult, s eddig közel 10 általam készített drupal oldal található a weben)

A weboldal lényege, hogy egy user havonta manuálisan feltölt egy xml fájlt, melynek tartalmát a felhasználók beállításainak figyelembe vételével kell feldolgozni.

A kapott értékeket a felhasználók a saját profiljukon látják.

Természetesen szeretném minél inkább létező modulokból létrehozni ezt, de nem látom át, hogy mit tudok így megoldani s mit nem.

1.) xml feltöltésében teljesen tanácstalan vagyok.
2.) Feldolgozáshoz computed_field -re gondoltam ha már egyszer elérhetőek az adatok, de ezt csak node-ok beküldésénél használtam, s nem tudom hogy itt most szóba jöhet-e?
3.) A felhasználók a kaptt értékeket a Profile (core) modul segítségével gondoltam megjeleníti, csak azt nem tudom, hogyan kerülnek oda a kiszámított értékek.

Akármilyen ötletet, tanácsot nagyon szívesen fogadok, ami közelebb visz a hatékony és megbízható site elkészítéséhez.

Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Norbi

Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

Én nem látom értelmét a feladat specialitása miatt külső modulokat bevonni. Egy saját modult írnék, ami ezt megvalósítja.

pp

0
0
bnorbi képe

Köszönöm! Egy kicsit féltem ettől a választól de ugyanakkor örülök is a megerősítésnek. Féltem mert számomra új dolog, de örülök mert most végre muszáj lesz megtanulnom modult írni.

Minden jót!
Norbi

0
0