Hiányzó gombok az admin felületeken

tcsontos képe

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert mapok óta túrom a netet hátha valaki találkozott ilyennel, de sajnos nem találtam.
Van egy Drupal portálunk, és tulajdonképpen semmit nem tudunk csinálni vele, mert semelyik gomb (ok, mégsem, feltöltés, előnézet, mentés) nem jelenik meg. Hiába hozunk létre új cikket(node) nem tudjuk elküldeni mert a submit gombok hiányoznak.
Tudnátok segíteni hogy merre keresgéljek? Az oldalhoz admin jogosultságom van, de pl frissíteni sem tudom, mert itt is hiányoznak a gombok.
Ilyennel még nem találkoztam, eléggé ilyesztő tud lenni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Drupal 7.67
PHP 7.4

Drupal verzió: 
Fórum: 
Geva képe

Error_log-t nézted? keletkezik benne hibasor, leírás? kiderülhet melyik modul vagy a motor hasal el.
PHP 7.3-l próbáltad? (a PHP 7.2 sem opció már 2020.nov óta, de egy próbát megér a frissítés miatt)

...a php 7.4 a drupal 7.71-től jó csak

0
0
tcsontos képe

Nagyon köszönöm válaszod!
Az error_log-ot néztem, mindössze két bejegyzés volt benne a kérdéses időszakban.

Mindkettő javítva.

[02-Jun-2021 04:33:59 Europe/Budapest] PHP Fatal error: Call to undefined function module_list() in /public_html/includes/bootstrap.inc on line 1356

[09-Jun-2021 23:23:54 Europe/Budapest] PHP Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in public_html/misc/typo3/phar-stream-wrapper/src/PharStreamWrapper.php on line 479

A PHP-t visszaállítottam 7.2-re.
A frissítést persze továbbra sem sikerül megcsinálni a gombok hiánya miatt.

A probléma viszont továbbra is fennáll.

0
0

Tamás

Geva képe

adnál egy url-t hozzá? ...hátha meglátok valamit a console-n

0
0
tcsontos képe

Előre is köszönöm:

bolyaimuhely.hu/

0
0

Tamás

Balu Ertl képe

Szia! Ez valóban érdekes helyzet.

Firefox-ban View → Page style → No style opciót választva (azaz a CSS letiltásával) sem jelennek meg a gombok?

Akkor az a kérdés, a DOM-ban ott vannak-e? Ha megnyitod a böngésződ fejlesztői eszköztárát és megvizsgálsz vele egy űrlapot tartalmazó oldal forráskódját, akkor találsz benne bármilyen HTML-elemet, ami id="edit-submit" vagy hasonló?

És ha jobbklikk → „View Page Source” (view-source:https://… kezdetű „URL”-en) nézed, akkor találsz? Ha a kettő között eltérés van, akkor valamilyen böngészőbővítmény, vagy JS avatkozik bele.

Mivel a http://bolyaimuhely.hu/user/password oldalon a publikus sminkkel látok gombot megjelenni, ezért az adminsminkre gyanakodnék. Ezt úgy lehetne kideríteni, ha átváltanád az adminsminket is a publikusra. Ehhez van esetleg parancssoros hozzáférésed (Drush vagy Drupal Console) a webhelyhez? Ha igen, akkor $ drush theme-uninstall <ide jön a mostani adminsmink gépi neve>

0
0