Upload modul nem működik

Anonymous képe

Szijasztok!
Mindenek előtt megköszönöm annak a választ, aki válaszol!
Elmondom mi a bajom!
Van nekem egy honalpom, a nincsen.xdl.hu (ez most lényegtelen volt),

Egyáltalán nem volt lényegtelen, legalább azt tudjuk, hogy valami ingyenes szolgáltatónál van az oldalad, ahol rengeteg tiltás van.

és ezen az upload nem működik, és az okot is értem/megvan: Nem tudom elérni a /files és a /files/tmp könyvtárat! Na igen.. Eddig oké is.. Elolvastam... Most mittegyek? pls help! <3 drupal :)

írde le a hibaüzentet!

----
Bocs, de kicsit megszerkesztettem ezt a témát, mivel az általam ismert összes hibát elkövette a hozzászóló. Kérek mindenkit, hogy

  • ne indítsatok általános témák.
  • ne használjatok semmitmondó tárgyat, mint "Help", "Segítség", "Nemmegy" stb. Ha nem megy elsőre, akkor a korrekt kérdés megfogalmazása után próbáljátok meg kitalálni.
  • Adjátok meg a pontos verziót amit használtok, a lehető legpontosabban a körülményeket, milyen modulok vannak bekapcsolva, milyen egyéb nem core modulokat telepítettek, milyen verziója van a mysql-nek, PHP-nak.
  • írjátok le a hibaüzenetet amit kaptatok
  • írjátok le mit próbáltatok tenni az ügy megoldása érdekében, azon kívül, hogy itt kérdeztek a fórumon

pp

pp képe

Adj írási jogot a mappákra.

pp

0
0
vaN` képe

Adnék én! De hogyan? A .xdl.hu domain .cjb.hu-ra van regisztrálva, és nekem total commanderrel hogy lehet jogot adni neki? Vagy ha azzal nemis lehet, akkor linux alól hogyan lehetne? Kérlek segítsetek! Köszönöm!!!

0
0
gyuri2012 képe

totalcommander: File->attributomok modositasa? (legfelso)
linuxban man

0
0
vaN` képe

Köszönöm!! Nemtudom h nekem ez miért nem jutott eszembe! köszzii kösszzi

0
0
vaN` képe

Legközelebb megpróbálok kevésbé álltalános témákat indítani... Ez most nekem nagyon fontos lenne, mert ennyi hiányzik, és megnyithatom a honlapom...
a desingen meg alig kell alakítani...

0
0