Simplegmap view berakása tartalomba

zszarvas képe

Ismerkedem a view-kal, de nem tudom összehozni az alábbi view-t.Van egy tartalomtipusom azon egy város mező. Azt szeretném,hogy ebben a tartalomban (az alján ) jelenjen meg a városhoz tartozó kis térkép is. A view-nál valamit még be kellene kapcsolnom mert nem a tartalomhoz kapcsolódó város térképe jelenik meg.A view-t blokként hoztam létre .Lehet,hogy az egészet nem jól közelítem meg...hogyan tudnám ezt megoldani?
Köszönöm előre is.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
zszarvas képe

Mivel válasz nem jött,így tovább kutakodtam és megoldottam a dolgot másképpen, leírom hátha valaki még belefut. A problémát végül nem view-val oldottam meg hanem felraktam a node-ra egy egyszerű text mezőt,aminek a megjelenítése a gmap lett. A mező kitöltéséhez létrehoztam két szabályt ami a node mentésekor ezt megteszi.Erre azért volt szükség mert a város nevét egy legördülőből választja a user, de reference mezőnek nem lehet megadni,hogy gmap-ként jelenjen meg. A simple_gmap csak sima text mezővel használható,de egy ilyen egyszerű megjelenítésre teljesen megfelel. Azt is be lehet állítani,hogy statikus vagy dinamikus térképet szeretnél.
Néztem a location+gmap párosokat is de feleslegesen "nagyágyú" lett volna erre a feladatra + regisztráció,API kulcs stb. kellene hozzá.
További kellemes kódolást !

1
0